ΤΟΠΙΚΑ

Ρομαντική επέτειος γάμου με το Τρενάκι του Πηλίου [εικόνες]

ρομαντική-επέτειος-γάμου-με-το-τρενάκ-205351

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος οι εναλλακτικές τουριστικές προτάσεις, με επίκεντρο τις ομορφιές της Μαγνησίας αλλά και το τρενάκι του Πηλίου, που πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε καινοτόμο πακέτο ρομαντικών διακοπών. Μετά το χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό του Jumbo, ο θρυλικός «Μουτζούρης» ακολούθησε και πάλι μια μαγική διαδρομή, που πλαισιώθηκε από τη μελωδία της ευτυχίας.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Συγκεκριμένα, η ρομαντική διαδρομή με το τρενάκι συνδυάστηκε με την επέτειο γάμου νεαρού ζευγαριού, το οποίο απόλαυσε τη διαδρομή Ανω Λεχώνια – Μηλιές, ενώ το ρομαντικό ταξίδι πλαισιώθηκε από εκπλήξεις και μουσικούς οι οποίοι απέδωσαν ανάλογα μουσικά μοτίβα, ενθουσιάζοντας τους επιβάτες της πριβέ διαδρομής.

Η παραπάνω δράση, που εντάσσεται στο ευρύτερο πεδίο της τουριστικής επιχείρησης LEVENTIS HOSPITALITY, υλοποιήθηκε από την ομάδα του «Mamma – Mia Weddings», που υλοποιεί καινοτόμες προτάσεις με εναλλακτικό χαρακτήρα.

Αναπτύσσοντας τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης πρότασης, ο Αλέξανδρος Λεβέντης, εκ των βασικών συντελεστών της προσπάθειας, μαζί την αδελφή του Αύρα, ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «η ομάδα μας διοργανώνει, τα τελευταία οχτώ χρόνια, γαμήλιες τελετές στις παραλίες, στο βουνό ή όπου επιθυμεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος». Ο δραστήριος γιος του Κώστα Λεβέντη, ο οποίος μετέχει ενεργά στην οικογενειακή επιχείρηση, επεσήμανε παράλληλα ότι «είναι πολύ σημαντικό να προωθείται ο τουρισμός με εναλλακτικές δράσεις. Από την πλευρά μας, αξιοποιούμε τις ομορφιές του τόπου μας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για προβάλλουμε την περιοχή μας, προκειμένου να ενισχυθεί ο εναλλακτικός τουρισμός».

Πινελιές ρομαντισμού στο εσωτερικό του «Μουτζούρη»

Το ρομαντικό ταξίδι με το τρενάκι του Πηλίου είναι μια πρωτότυπη ιδέα που ανοίγει καινούργιους δρόμους στο πεδίο του τουρισμού, ενώ όπως αναφέρει από την πλευρά της η Βάσω Πράπα, υπεύθυνη για το τρενάκι του Πηλίου, έχουν πραγματοποιηθεί κι άλλες εκδηλώσεις κατά το παρελθόν, όπως γενέθλια αλλά και αφηγήσεις παραμυθιών στο τρενάκι του Πηλίου.

Παράλληλα, η παραπάνω ρομαντική διαδρομή και το διαφημιστικό του Jumbo που γυρίστηκε με πρωταγωνιστή το τρενάκι του Πηλίου, εκτιμάται ότι έδωσαν σημαντική ώθηση στην προσπάθεια ευρύτερης προβολής του θρυλικού «Μουτζούρη».

«Κάθε παρόμοια δράση αποτελεί πολύ καλή διαφήμιση για το τρένο του Πηλίου και δίνει σημαντική ώθηση στην παρουσία του, αλλά και στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ως εναλλακτική μορφή τουρισμού», επεσήμανε η ίδια. Είναι προφανές ότι οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που έχει ως επίκεντρο το τρενάκι και στόχο την ευρύτερη προβολή του, ενώ υπογραμμίζουν ότι εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον για το τρενάκι, το οποίο ακολουθεί ανοδική πορεία, από άποψη επιβατών και επισκεψιμότητας.

 Ο Αλέξανδρος Λεβέντης υλοποίησε την πρωτότυπη δράση

Μεταφορά γραφείο ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στο μεταξύ, μεταφέρθηκε στον πρώτο όροφο του σιδηροδρομικού σταθμού το γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που μέχρι πρότινος στεγαζόταν στην οδό Δημητριάδος. Όπως ανέφερε η κ. Πράπα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, οι τεχνικές εργασίες συνεχίζονται και οδεύουν προς ολοκλήρωση, με την εγκατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής 2421039723. Στο ίδιο γραφείο θα εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με το τρενάκι, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν εισιτήριο για διεθνείς διαδρομές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου