ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα διακρίθηκε σε καλλιστεία

βολιώτισσα-διακρίθηκε-σε-καλλιστεία-210867

Στο βάθρο της ομορφιάς ανέβηκε στα 18 της χρόνια η Βολιώτισσα Θεοδώρα Σαντού, η οποία κατέλαβε τον τίτλο της Miss Teen Θεσσαλία 2017 στον 4ο Πανθεσσαλικό διαγωνισμό Star Θεσσαλία – Miss Θεσσαλία 2017, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε Miss Photogenic, κατακτώντας μια ακόμη ειδική διάκριση. Η πανέμορφη Βολιώτισσα είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου στο 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου, και όνειρό της είναι να σπουδάσει ψυχολογία στο εξωτερικό και να ασχοληθεί, παράλληλα, με το modeling.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε από τη γέφυρα της ομορφιάς και τη συμμετοχή της στον θεσμοθετημένο, πλέον, διαγωνισμό, που φέρει τη διοργανωτική σφραγίδα της Ευαγγελίας Γκίκα, είναι άριστες και όπως υπογραμμίζει, ήταν ευχάριστη έκπληξη για την ίδια η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετικές συμμετοχές.

Ο πανθεσσαλικός διαγωνισμός ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στο «Μουζάκι Παλλάς», αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και ευρύτερα, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών όμορφων κοριτσιών.

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τους: Albana Cacsiri, Κωσταντίνο Ζυγουράκη, Φαίη Καλυβιώτη (Miss Teen Thessaly 2015), Παναγιώτη Παπαθεοδώρου, Νικόλαο Πλιάκο, Κατερίνα Μποσκλαβίτη (Miss City Tourism International 2016/17), Γεώργιο Σύλλα, Ελίζα Μαργαρίτη, Στυλιανό Κρικέλη, Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα (4th World Beauty Queen 2016), Κωσταντίνο Κατσιάνη, Θεόδωρο Τρανούλη, Θεοδώρα Σούκια (Μις Ελλάς 2017), Αρίσα Καραμέτα και Ρίχαρντ Σιλάνγκι.

«Όλα τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν, αναφέρει, ήταν πανέμορφα, με πολύ καλό χαρακτήρα και είμαι πολύ χαρούμενη, διότι συμμετείχα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, που σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις την εσωτερική ομορφιά, πέρα από την εξωτερική», υπογραμμίζει η νεαρή Βολιώτισσα.

Στόχος το modeling

Στόχος της είναι να ασχοληθεί με το modeling, να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των παιδικών της χρόνων, συνεχίζοντας, παράλληλα, τις σπουδές της σε πανεπιστημιακό επίπεδο, για να διευρύνει τους πνευματικούς της ορίζοντες.

Η χαρισματική Θεοδώρα, είναι ένα νεαρό κορίτσι με άποψη για τη ζωή, δυνατή προσωπικότητα και πολλά ενδιαφέροντα, που περικλείουν μεταξύ άλλων την ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες των σαμουράι, τη γυμναστική, το σκι, το πατινάζ και τη συγγραφή. Όλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και σκιαγραφούν την πολυδιάστατη προσωπικότητά της.

Η γέφυρα της ομορφιάς και ο ζηλευτός τίτλος που κατέκτησε, η συμμετοχή σε αντίστοιχο διαγωνισμό του εξωτερικού που έπεται, και κάθε καινούργιο βήμα, είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της προσωπικής εξέλιξης, αλλά και της κατάκτησης των στόχων της.

Η Θεοδώρα θα ανέβει και πάλι στην πασαρέλα, αυτή τη φορά στις 10 Δεκεμβρίου, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικό σώου μόδας που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα για την ενίσχυση της «Φλόγας», ενώ παράλληλα, δηλώνει αποφασισμένη, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Σημαντικές προοπτικές

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τη νεαρή μαθήτρια, η οποία επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στους τομείς της εγκληματολογίας και της ψυχολογίας στο έγκλημα, προκειμένου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα εκφράζει τη χαρά της για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν διδάσκοντες και συμμαθητές του σχολείου, μόλις πληροφορήθηκαν το ευχάριστο γεγονός, ενώ σημειώνει, παράλληλα, ότι «με βοήθησε πάρα πολύ το σχολείο στην προσπάθειά μου».

Ονειρό της είναι «να έχω εργασία, μέλλον, θέλω να είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, να μη χάσω ποτέ το εγώ μου, αυτό που πραγματικά είμαι. Επιθυμώ, φυσικά, να εξελιχθώ ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα, αλλά να μην αλλάξω εσωτερικά. Θέλω να ασχοληθώ με ό,τι αγαπάω και σίγουρα με το modeling, που μου άρεσε από μικρή» υπογραμμίζει.

Το πιο δυνατό συναίσθημα που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στον πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς, είναι η χαρά της επικοινωνίας με αξιόλογα κορίτσια από διάφορες περιοχές. Η εξωτερική ομορφιά είναι μια συνισταμένη πολλών παραγόντων για τη χαρισματική Βολιώτισσα, η οποία επισημαίνει ότι «η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει δρόμους», αλλά πρέπει να συνδυάζεται με το μυαλό, τη δυνατή και συγκροτημένη σκέψη, την ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η ευχή που διατυπώνει κλείνοντας, είναι «όλοι οι άνθρωποι να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, όχι επειδή το υπαγορεύουν οι καταστάσεις, όχι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό τους. Κερδίζουμε κάθε μέρα τη ζωή μας, ο κάθε άνθρωπος καθημερινά, παλεύει και κερδίζει τη ζωή του. Δεν υπάρχει λόγος να κερδίζεις για τον κόσμο. Όταν σε ικανοποιεί κάτι πρέπει να το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου