ΤΟΠΙΚΑ

Κύμα στήριξης της «Φλόγας»

κύμα-στήριξης-της-φλόγας-278473

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το θερμό κύμα συμπαράστασης και στήριξης του έργου της «Φλόγας» που εκδηλώθηκε το τελευταίο δίμηνο και μεταφράστηκε στην εγγραφή περισσοτέρων από 300 νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η μεγάλη απήχηση των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν για τη στήριξη της «Φλόγας» (ο περίπλους του Παγασητικού και στη συνέχεια ο Δρόμος αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο), είχε ως αποτέλεσμα την στράτευση πολλών ευαισθητοποιημένων Βολιωτών, οι οποίοι εκδήλωσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το έργο ζωής του συλλόγου.

«Είναι συγκλονιστικό το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας προς τη “Φλόγα”. Νέοι φίλοι, μικροί και μεγάλοι όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη “Φλόγα” και συνέβαλαν στο συγκλονιστικό αποτέλεσμα που μας συγκίνησε όλους», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας, Ντίνα Τριανταφύλλου.

Μεταξύ των νέων εθελοντών ζωής είναι αρκετοί εκπαιδευτικοί, μέλη τοπικών αθλητικών ομάδων και σωματείων, που μετείχαν στις δράσεις για τη «Φλόγα» και στήριξαν για μια ακόμη φορά το έργο που αναπτύσσει. «Η κινητοποίηση πολλών παιδιών από κολυμβητικές ομάδες, από ομάδες πολεμικών τεχνών, από σχολεία, ήταν πολύ συγκινητική. Είναι σημαντικό να βλέπουμε δασκάλους οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι και έγιναν δότες μυελού των οστών το τελευταίο δίμηνο» επισημαίνει η κ. Τριανταφύλλου.

Παράλληλα η ίδια δεν παραλείπει να υπογραμμίσει την σημαντική συνεισφορά του Κώστα Κυριαζή, «ψυχή» του Συλλόγου «Δρομείς υγείας», ο οποίος στηρίζει ένθερμα κάθε κοινωνική δράση και πρωτοβουλία.

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι έχουμε τόσο κόσμο πλέον που μας στηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα για τον αγώνα μας και όλο μας το έργο τελικά είναι πολύ μεγάλο και άριστο και δεν ανακόπηκε με τίποτα, ούτε από την κρίση. Κάναμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την άριστη φροντίδα, και νομίζω ότι αυτό έχει αντίκτυπο στον κάθε συνάνθρωπό μας», σημείωσε η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου