ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δίτροχες καλλονές στην παραλία του Βόλου

δίτροχες-καλλονές-στην-παραλία-του-βό-508137

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασαν οι δεκαπέντε δίτροχες καλλονές που στάθμευσαν χθες στην παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής περιοδείας, που έχει ως στόχο την προώθηση του συγκεκριμένου μέσου στην καθημερινότητα ανδρών αλλά και γυναικών διαφόρων ηλικιών.

Η νταλίκα που μετέφερε χθες στον Βόλο τα νέα μοντέλα της σειράς MT της YAMAHA, στάθμευσε, όπως προαναφέρθηκε, στην παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αρκετοί Βολιώτες έσπευσαν να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τα εντυπωσιακά μοντέλα, που αντιπροσωπεύουν τις νέες προτάσεις της εταιρείας στο χώρο των δύο τροχών.

Οι δύο τροχοί κερδίζουν εξάλλου διαρκώς έδαφος στην καθημερινότητα πολλών Βολιωτών, ενώ όπως υπογραμμίζει με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιάννης Δρακάκης, product manager μοτοσυκλέτας, οι δύο τροχοί προσελκύουν το ενδιαφέρον ανδρών αλλά και γυναικών, ηλικίας από 16 έως 65 ετών, οι οποίοι υιοθετούν το συγκεκριμένο μέσο στην καθημερινότητά τους.

«Η Ελλάδα ήταν πάντα μια χώρα, η οποία λόγω καιρού ή λόγω νοοτροπίας έχει κουλτούρα μοτοσυκλέτας. Τα τρία τελευταία χρόνια η αγορά της μοτοσυκλέτας ανεβαίνει κάθε χρόνο» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Η πανευρωπαϊκή περιοδεία σε δύο τροχούς, προωθεί επί της ουσίας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, δεδομένου ότι «η μηχανή φυσικά είναι ένα μέσο τουριστικής περιήγησης και η Ελλάδα που διαθέτει τόσα όμορφα τοπία, ενδείκνυται για συγκεκριμένου τύπου εξορμήσεις. Έχουμε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες, με τις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς στα πέρατα της γης», όπως αναφέρει ο κ. Δρακάκης.

Η νταλίκα της YAMAHA αναχώρησε αργά χθες το απόγευμα για νέους προορισμούς, ενώ στο μεταξύ, πολλοί Βολιώτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καινούργια μοντέλα, με τη βοήθεια επαγγελματιών οδηγών, οι οποίοι συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή περιοδεία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου