ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα πτήσεων με Γαλλία από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

πρεμιέρα-πτήσεων-με-γαλλία-από-το-αερο-530808

Ανοίγει στις 8 Απριλίου η φετινή σεζόν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με δυο πτήσεις από Γαλλία, της εταιρείας Τρανσάβια Φρανς, ενώ οι μέχρι στιγμής προβλέψεις κάνουν λόγο για αύξηση της κίνησης από το εξωτερικό. Οι Γάλλοι επιβάτες, οι πρώτοι της φετινής σεζόν, υπολογίζονται σε 180 περίπου άτομα σε κάθε πτήση, και έχουν ως προορισμό το κλαμπ «Μεντιτερανέ» στην Εύβοια.

«Φέτος ξεκινούν νωρίτερα οι πτήσεις, και η σεζόν υπολογίζουμε ότι θα διαρκέσει 25 επιπλέον μέρες σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή» όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου.

Στο μεταξύ, στο πλάνο των φετινών εβδομαδιαίων πτήσεων καταγράφονται δέκα συνολικά κατά μέσο όρο, δύο παραπάνω σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, οι οποίες προέρχονται από Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αυστρία και Ελβετία.

Ενδιαφέρον σημειώνεται, παράλληλα, για τις δύο νέες πτήσεις της εταιρίας Κόνδορ από το Μόναχο και της Τούι από τις Βρυξέλλες, που ανοίγουν αυλαία στις 29 Απριλίου και πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Ο αερολιμενάρχης αναφέρει ότι η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό θα είναι αυξημένη, γιατί αναμένονται αεροσκάφη με μεγαλύτερη χωρητικότητα, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερους επιβάτες από το εξωτερικό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου