ΤΟΠΙΚΑ

Επανέρχεται το flying cat στη γραμμή Βόλου –νησιών

επανέρχεται-το-flying-cat-στη-γραμμή-βόλου-νη-539846

Επανέρχεται flying cat στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων από την 31η Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways που είναι αναρτημένη στο site της πλοιοκτήτριας εταιρίας, ενώ στο μεταξύ ανοιχτός θα παραμείνει και φέτος ο δίαυλος επικοινωνίας με τη Θεσσαλονίκη.

Η γραμμή Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων, είχε ήδη από πέρυσι πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς, σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα που καταγράφηκαν, συγκέντρωσε πενταψήφιο νούμερο επιβατών, οι οποίοι υπολογίζονται σε 20.000 και πλέον επισκέπτες των νησιών.

Το flying cat της Hellenic Seaways αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων και αντίστροφα, διατηρώντας μέχρι το τέλος της νέας θερινής σεζόν ανοιχτό τον δίαυλο της θαλάσσιας επικοινωνίας με τη Βόρεια Ελλάδα, περιοχή η οποία αποτελεί, ταυτόχρονα, πηγή εισόδου για τα Βαλκάνια.

Στο μεταξύ, το flying cat που θα εξυπηρετήσει τη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων, θα πραγματοποιεί δρομολόγια και προς Άγιο Κωνσταντίνο.

Παράλληλα, στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια και το επιβατηγό -οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» της ίδιας εταιρίας, το οποίο βρίσκεται σε ακινησία, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου