Το δικό μας τρίγωνο του διαβόλου

το-δικό-μας-τρίγωνο-του-διαβόλου-703139

Και τώρα τι κάνουμε; Ξαναβάζουμε σε ένα ατελείωτο replay το ίδιο cd να παίζει συνεχώς την ίδια πομφόλυγα: Νικήσαμε τη διαπλοκή, νικήσαμε τη διαπλοκή, νικήσαμε….

Πάει ο Καλογρίτσας. Τον βάλατε μπροστά, με την ελπίδα να στήσει το «Σύριζα-TV». Του είχατε προεπιλέξει ακόμη και τους δημοσιογράφους που θα κατείχαν τις κορυφαίες θέσεις. Από τον Αρβανίτη, ήδη διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο», ως τον Παν-Παν, πρώην «κόκκινο» που πρασίνισε νεμόμενος εξουσία, για να ξαναγίνει τώρα ροζέ, ώστε να συνεχίσει να είναι «στα μέσα».

Και ο μεν Καλογρίτσας σίγουρα θα έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που εμπιστεύθηκε τον Νίκο Παππά και τις διαβεβαιώσεις του, αφού τα τρία εκατομμύρια που ήδη έχασε, με την έκπτωση της εγγυητικής επιστολής, είναι απλώς η πρώτη ζημιά του από αυτή την υπόθεση. Διότι από δω και πέρα θα πέσουν, από κάθε πλευρά, να τον «ξεσκίσουν».

Εσείς όμως, κ. Πρόεδρε, δεν βλέπετε πόσο στραβά εξελίσσεται αυτή η υπόθεση; Πάλι «αυταπάτες» έχετε; Πιστεύετε ακόμη ότι ο υπερφίαλος και αλαζόνας στενός συνεργάτης σας τα οργάνωσε όλα τέλεια; Οπως ο ίδιος επιμένει και μετά το φιάσκο, μιλώντας, που αλλού, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μαρινάκη; Δηλαδή του έτερου «δικού του» -αλλά όχι σίγουρα και δικού σας- «υπερθεματιστή». Ο οποίος μπορεί να ξεπέρασε με άνεση τον σκόπελο του μετρητού, καθώς το άφθονο χρήμα, προερχόμενο από παντοειδείς …προοδευτικές πήγες, δεν του λείπει. Αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιο αν θα ξεπεράσει και τον σκόπελο όλων των δικαστικών διώξεων που εκκρεμούν.

Και λοιπόν; Αν την θέση του Καλογρίτσα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης ή ο Κοντομηνάς, αυτό θα είναι …χτύπημα κατά της διαπλοκής; Μας δουλεύετε; Σας δουλεύουν; Τι συμβαίνει; Εχετε επαφή με την πραγματικότητα;

Προφανώς έχετε κοντή μνήμη. Αλλιώς θα είχατε αντιληφθεί ότι ο πολύφερνος συνεργάτης σας, ο δεύτερος πιο επικίνδυνος «εξυπνάκιας» μετά τον Βαρουφάκη, σας έχει ρίξει στο ελληνικό τρίγωνο του διάβολου. Το οποίο οριοθετείτε, από εποχής Κοσκωτά από τις «γωνίες» Εξουσία – Ολυμπιακός – έλεγχος στα μέσα ενημέρωσης.

Καλά ξεμπερδέματα…

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

[email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου