ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κολυμβητική δεξαμενή

κολυμβητική-δεξαμενή-803960

Μαγιό και βατραχοπέδιλα- μιας και βρισκόμαστε στο καλοκαίρι- ετοιμάζουν οι περίοικοι του υπόγειου γκαράζ της Φιλελλήνων, που μετά και τις πρόσφατες βροχοπτώσεις έχει πλημμυρήσει, σχεδόν μέχρι το επίπεδο του ισογείου.

Εδώ και μήνες, όπως καταγγέλλουν οι ένοικοι των διαμερισμάτων πέριξ του μισοτελειωμένου έργου που δικαιολογημένα έχουν χάσει τον ύπνο τους, έχει σταματήσει η άντληση των υδάτων από τα υπόγεια, με αποτέλεσμα το υπόγειο πάρκινγκ, μετά και τις έντονες βροχές των προηγούμενων εβδομάδων, να έχει μετατραπεί σε κολυμβητική δεξαμενή.

Εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού έχουν μαζευτεί στα έξι υπόγεια επίπεδα του γκαράζ, με τους περίοικους που ήδη απευθύνθηκαν σε μηχανικούς, να ανησυχούν πλέον ακόμη και για τη στατική επάρκεια των πολυκατοικιών, οι οποίες συνορεύουν με το συγκεκριμένο έργο.

Το μοναδικό θετικό στοιχείο είναι πως από σήμερα θα ξεκινήσει και πάλι η άντληση των υδάτων καθώς τοποθετήθηκε νέα αντλία, ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου εκτιμάται ότι θα πιάσει δουλειά ο ανάδοχος του έργου, αφού πρώτα εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση με τον Δήμο Βόλου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου