ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Aπουσίες

aπουσίες-285702

Δεν πρόκειται να ξεχάσουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου τη στάση όσων τοπικών βουλευτών αγνόησαν την πρόσκληση που τους απευθύνθηκε για να παραστούν στην προχθεσινή εκδήλωση παρουσίασης των συμπερασμάτων της πρόσφατης έρευνας σχετικά με την κατάσταση στην εμπορική αγορά της πόλης μετά το τέλος της θερινής περιόδου.

Η πικρία, η απογοήτευση και συνάμα η οργή του προέδρου των εμπόρων της περιοχής δεν μπορούσαν να περιγραφούν με λόγια, όταν ο Απόστολος Οντόπουλος ρωτήθηκε από τη στήλη για το πλούσιο απουσιολόγιο στην εκδήλωσης της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Με εξαίρεση τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο που έστειλε εκπρόσωπο, καθώς ο ίδιος είχε ανειλημμένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού (πλην αυτού της Χρυσής Αυγής που δεν προσεκλήθη), δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν για τον λόγο της απουσίας τους.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά και απλά επιβεβαιώνει την εκτίμηση του εμπορικού κόσμου, ότι ο δρόμος που πρέπει να πορευτεί ο κλάδος ώστε να αντιμετωπιστούν τα εκρηκτικά προβλήματα του θα είναι εκτός από ανηφορικός και απελπιστικά μοναχικός.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου