Ο Πάγκαλος και τα διόδια!

ο-πάγκαλος-και-τα-διόδια-494461

Λόγω της μεγάλης αλήθειας που ξεστόμισε ο Πάγκαλος, ότι δηλαδή μαζί τα φάγαμε τα λεφτά, και προκειμένου να σωθεί η πατρίς, ανακάλυψα ένα ακόμα σύστημα για να αποδώσω πίσω τα κλεμμένα. Θα πληρώνω από εδώ κι εμπρός αδιαμαρτύρητα τα χαράτσια που μου επιβάλλουν οι κάθε λογής κακόηχες ΔΕΚΟ, θα πληρώνω 50% τουλάχιστον παραπάνω για φόρους από ό,τι ζητάει το κράτος και, πού θα πάει, σε μερικά τέρμινα δεν επιστρέψω καμιά 150ριά δισεκατομμύρια; (Για να αποπληρωθεί το χρέος τα υπόλοιπα να τα επιστρέψει ο Πάγκαλος, αφού όπως ομολόγησε μαζί μου τα ’φαγε).

Θα πληρώσω και τις αυξανόμενες επιδρομές της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, θα πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου για πάρκινγκ στα δημοτικά οικόπεδα που έγιναν χρυσοφόρες ιδιωτικές επιχειρήσεις, σύμφωνοι. Για διόδια όμως δεν πληρώνω! Πάει και το πήρα απόφαση! Γιατί είναι κοροϊδία! Είναι ληστεία! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι από την Πρωτοχρονιά καλούμαστε να πληρώνουμε στα διόδια Μοσχοχωρίου 3,90 ευρώ; Δηλαδή; 3,90 ευρώ για να πας στη Λάρισα; Και θα γυρίσεις, δεν θα γυρίσεις πίσω; Εκεί θα μείνεις να διαβάζεις στην όχθη του Πηνειού την πινακίδα που γράφει «Παραλία Λάρισας»; Τότε θες άλλα 3,90 ευρώ! Τουτέστιν 7,80 ευρώ για να πας στη Λάρισα και να ’ρθεις! Τι λέτε ωρέ κλεφτόπουλα!

Η άποψη του Πάγκαλου σχετικά με τη δημιουργία του δημοσίου χρέους και τα ευρώ που πρέπει να πληρώσουμε στα διόδια έχουν τη βάση τους στην ίδια ολοκληρωτική αντίληψη, που επιτρέπει στον θύτη να συνεχίζει στο διηνεκές το θεάρεστο έργο του εις βάρος του θύματος. Κυβερνήτες σαν τον κ. Πάγκαλο μάς έχουν μετατρέψει σε θύματα. Κακοποιούμαστε απ΄ το πρωί ως το βράδυ σε δρόμους και πλατείες, στις σχολικές αυλές και τα νοσοκομεία, στα βουλευτικά γραφεία και στα μαγαζιά, ριγμένοι, περιφρονημένοι, αποκλεισμένοι. Και δε βγάζουμε τσιμουδιά. Όμως όχι και Βόλος – Λάρισα 7,80 ευρώ! Πάει πολύ για έναν δημόσιο δρόμο που εμείς οι πολίτες τον έχουμε πληρώσει εκατό φορές!

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου