Φάνης Τριανταφύλλου: Ούτε βήμα πίσω

φάνης-τριανταφύλλου-ούτε-βήμα-πίσω-662770

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ

Μας κατηγορούν τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να τη δούμε ελεύθερη κι ανεξάρτητη. Μας στέλνουν τελεσίγραφα επειδή θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, έτσι ώστε όλοι όσοι ζουν σε τούτη τη χώρα να έχουν δουλειά και να μπορούν να ζήσουν από αυτή με αξιοπρέπεια. Μας εγκαλούν ιταμότατα, λες και υπάρχουν λαοί β’ διαλογής κι επειδή εμείς είμαστε απ’ αυτούς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υπακούμε τυφλά στους ανώτερους και πλούσιους Ευρωπαίους. Μας θέλουν σκυμμένους και σκλάβους για να νέμονται τον πλούτο της χώρας και το μόχθο του λαού ανεμπόδιστα.

Ο αγώνας που κάνουμε τούτες τις μέρες δε στρέφεται εναντίον των ευρωπαϊκών λαών. Κατευθύνεται αποκλειστικά εναντίον των θηρίων που έχουν επιβάλει σκληρό νεοφεουδαρχικό καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κάθε καλοπροαίρετος Ευρωπαίος καταλαβαίνει πόσο έχουν καταχραστεί τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας έννοιες όπως δικαιοσύνη και τήρηση των συμφωνιών προκειμένου να συνεχίσουν να λεηλατούν τη χώρα μας και να ληστεύουν το λαό. Αν η νέα ελληνική κυβέρνηση υπογράψει μια συμφωνία στα μέτρα τους, το αποτέλεσμα της πολιτικής τους θα είναι πιο βαθιά κοινωνική δυστυχία, πιο μεγάλη ανεργία, εξουθενωτικοί φόροι, περικοπή μισθών και συντάξεων, αναγκαστικός εκπατρισμός των νέων, απίσχναση της δημοκρατίας, στέρηση δικαιωμάτων, άγρια εκμετάλλευση…

Η ληστρική επιδρομή κατά της χώρας και του λαού μας δεν πλουτίζει κανένα ευρωπαϊκό κράτος, κανέναν Γερμανό ή Ολλανδό εργαζόμενο. Γεμίζει μονάχα τα χρηματοκιβώτια της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, της ίδιας που βάζει τα πολιτικά και οικονομικά της όργανα να μας προστάζουν τελεσιγραφικά να υποταχτούμε στις επιβουλές της.

Πριν σας προτρέψω να απαντήσετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση τα τελεσίγραφα της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, θα θέσω ένα ερώτημα: Τι θα κάνατε εσείς, εάν έρχονταν ξένοι μέσα στο σπίτι σας, σας έκλεβαν τα υπάρχοντα και σας επέβαλαν μια σειρά από δοκιμασίες και βασανιστήρια για να βάλουν στο χέρι το προϊόν της εργασίας σας; Δε θα παλεύατε με νύχια και με δόντια για να υπερασπίσετε τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους πατεράδες και τις μανάδες σας; Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το ίδιο πιστεύετε πως πρέπει να κάνει κι η νέα κυβέρνηση με τους ξένους που εισέβαλαν στο μεγάλο μας σπίτι, τη χώρα μας, και το λεηλατούν. Κανείς που αγωνίζεται να αποφύγει τον εξευτελισμό των δικών του ανθρώπων δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορος όταν εξευτελίζεται ο λαός του ολόκληρος προς όφελος μιας φούχτας ολιγαρχών.

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να παλέψει ως την τελευταία στιγμή ανυποχώρητα για τα απαράγραπτα δικαιώματα της χώρας και του λαού μας. Τώρα που εκπνέουν τα τελεσίγραφα των νεοαποικιοκρατών της Ευρώπης είναι η ώρα να το πει καθαρά ο λαός μας: Ούτε ένα βήμα πίσω! Ή θα έχουμε μια συμφωνία που θα μας επιτρέπει να ζήσουμε ή αλλιώς καλύτερα μοναχοί μας να ξαναχτίσουμε τη χώρα και τη ζωή μας, παρά κάθε μέρα να κλείνουν επιχειρήσεις, να αυτοκτονούν οι συμπατριώτες μας, να ζει ο λαός στην ανασφάλεια και τη φτώχεια. Καλύτερα μέσα από τρομερές δυσκολίες να χτίσουμε μια χώρα στηριγμένη στη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία, παρά η καθημερινή αφαίμαξη που μας κάνουν τα βαμπίρ της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας και που σταδιακά οδηγεί σε σίγουρο θάνατο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου