Φάνης Τριανταφύλλου: Οι Γερμανοί για τις πόρνες

φάνης-τριανταφύλλου-οι-γερμανοί-για-τ-679742

ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα των Γερμανών κι Ευρωπαίων ολιγαρχών, που όπως λένε λυπούνται πολύ για την τραγωδία του ελληνικού λαού, ανακατεύονται σήμερα περισσότερο από ποτέ στα εσωτερικά μας, εντείνοντας τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, προκειμένου να υποκύψουμε και να αποδεχτούμε τη συνέχιση μιας πολιτικής που ευθύνεται για τα δεινά μας.

Πολεμούν τη θέση της νέας ελληνικής κυβέρνησης που αντιστέκεται στην πολιτική πορνεία της εθελοδουλίας και της υποταγής, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία η άποψη από την οποία βλέπει η νεοφεουδαρχική Ευρώπη την αξία των εκπορνευομένων σ’ αυτήν ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Η ευρωπαϊκή ολιγαρχία και το πολιτικό της προσωπικό ξαφνιάζονται που βρίσκουν μια νέα κυβέρνηση, προερχόμενη από μια χώρα μικρή, χρεωμένη και βασανισμένη, να έχει ακριβώς μια αντίληψη για τα πράγματα που συνάδει με την εντολή που πήρε από το λαό της και δίνουν στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη να καταλάβει πως τούτη η αντίληψη είναι εντελώς λάθος. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για λάθος. Η αντίληψη αυτή της νέας ελληνικής κυβέρνησης, που υπερασπίζεται τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της χώρας και του λαού, είναι εντελώς ανάποδη από τη δική τους, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Γι’ αυτό και δεν μας εξηγούν πώς είναι δυνατόν με την πολιτική τους συνεχώς η χώρα μας να φτωχαίνει κι ο λαός μας να εξαθλιώνεται κι αυτό να αποβαίνει προς το καλό μας! Φυσικά! Εάν μας το εξηγούσαν, τότε θα αποκαλυπτόταν η πολιτική πορνεία την οποία οι ίδιοι προώθησαν στη χώρα μας κι οι πολιτικές πόρνες που οι ίδιοι στηρίζουν κι αυτό δεν μπορεί να γίνεται από τους προστάτες τους μπροστά σε όλο το πλήθος!

Η ευρωπαϊκή και η γερμανική ολιγαρχία, σαν νταβατζήδες των λαών της Ευρώπης, οφείλουν σ’ αυτή τη συγκυρία πρώτα απ’ όλα να απαλλαγούν από την απαίτηση του ελληνικού λαού για ελευθερία, ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, σεβασμό στα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Η ιδέα ότι όλα αυτά συνιστούν αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα των λαών είναι μια κοινωνική αρρώστια, και τίποτε πιο επικίνδυνο για την εγκατεστημένη νεοφεουδαρχική τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη από μία τέτοια αρρώστια. Με την ευκαιρία που δίνει η διεκδίκηση τούτων των δικαιωμάτων από τον ελληνικό λαό, την οποία αντιμετωπίζουν με όλα τα όπλα που διαθέτουν, ελπίζουν στο πρόσωπο της Ελλάδας, όπως βεβαιώνει ο κύριος Σόιμπλε, να υπερνικήσουν την ιδέα ότι οι λαοί έχουν αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα, τα οποία δεν υποκλίνονται μπροστά σε καμιά οικονομική ανάγκη της ολιγαρχίας. Η ιδέα περί των αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων των λαών, που σαλπίζει ο λαός μας από άκρου εις άκρον της Ευρώπης, προκαλεί στην ευρωπαϊκή και τη γερμανική ολιγαρχία φόβο και τρόμο και την υποχρεώνει να γίνεται αλλοπρόσαλλη στην πολιτική της στρατηγική και την τακτική της. Το ψυχρόν, γι’ αυτήν, ρήμα, όμως, ελέχθη απ’ τους Έλληνες, και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους στην Ευρώπη ακόμα κι αν η νέα ελληνική κυβέρνηση ηττηθεί στις διαπραγματεύσεις της για το δημόσιο χρέος της χώρας.

Τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα των Γερμανών κι Ευρωπαίων ολιγαρχών προκειμένου να μετατρέψουν την ιδέα για τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα των λαών σε απεχθή και καταστροφική για τους λαούς, πρώτα την εκθειάζουν. Αφού την ανεβάζουν στον Όλυμπο, δεν υπόκειται σε κανενός είδους κριτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο στα χέρια της ολιγαρχίας για την κατάλυση αυτών τούτων των δικαιωμάτων! Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την ελληνική περίπτωση; Στο όνομα των αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων των ευρωπαϊκών λαών καταργούνται βάναυσα τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα του ελληνικού λαού, αφού οι Γερμανοί κι οι Ευρωπαίοι ολιγάρχες με την πολιτική τους κάνουν τη χώρα μας πεδίο λεηλασίας εκ μέρους της ολιγαρχίας, βιάζουν τη δημοκρατία μας, καταλύουν την εθνική μας ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία και κονιορτοποιούν τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα του λαού μας. Πρόκειται για συμπεριφορά οικονομικών και πολιτικών νταβατζήδων που δημιουργεί ένα εκτεταμένο πεδίο για να δράσουν ως πολιτικές πόρνες, υποταγμένες στις εντολές τους, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που επιλέγουν για τον εαυτό τους τούτο το ρόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου