Φάνης Τριανταφύλλου: Η χώρα γυρίζει σελίδα

φάνης-τριανταφύλλου-η-χώρα-γυρίζει-σε-708359

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κύριοι Ευρωπαίοι ολιγάρχες και λοιπές δυνάμεις της πλουτοκρατίας. Είμαστε μια μικρή χώρα στο Νότο της Ευρώπης. Ο λαός μας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αλλά τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα που ελέγχετε (Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ολιγαρχικές κυβερνήσεις της Ευρώπης) δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να επεμβαίνουν εναντίον της χώρας και του λαού μας, με σκοπό να παραταθεί η λεηλασία τους από εσάς και να παγιωθεί το καθεστώς νεοαποικίας που με κάθε τρόπο προωθείτε. Πάνω από πέντε χρόνια εσείς και τα τσιράκια σας ξεσκίζετε τις σάρκες μιας χώρας που θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη.

Εσείς οι ίδιοι προσωπικά, τα κέντρα εξουσίας και οι κυβερνήσεις που ελέγχετε, η στρατιά των πολιτικών υπαλλήλων σας, διαπράξατε τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, εγκλήματα ενάντια στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο εσωτερικό της χώρας οι ελεγχόμενες από εσάς δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν τις πιο βάρβαρες πολιτικές και τα πιο απάνθρωπα κοινωνικά μέτρα για να κάμψουν το λαϊκό φρόνημα και να μεταφέρουν τον εθνικό και κοινωνικό πλούτο στα χέρια σας. Η ελληνική κοινωνία εξαθλιώθηκε, χιλιάδες οι αυτοκτονίες, κοντά δυο εκατομμύρια οι άνεργοι, ο μισός πληθυσμός κάτω ή γύρω από το όριο της φτώχειας. Ποιος διέπραξε αυτά τα τερατώδη εγκλήματα; Εσείς, οι πολιτικοί σας εκπρόσωποι στα κέντρα εξουσίας που ελέγχετε κι οι δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές ελληνικές κυβερνήσεις. Όλοι εσείς είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και η ελληνική κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός αγαπά βαθιά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Έχει σε περίοπτη θέση τη λαϊκή κυριαρχία. Μοχθεί κι αγωνίζεται για κοινωνική ευημερία. Επόμενο είναι, μόλις κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει, με την πρώτη ευκαιρία να αποστρέψει το βλέμμα από όλους εσάς που του τα έχετε στερήσει. Θέλει να αλλάξει σελίδα, μη λογαριάζοντας ούτε τις θυσίες που ενδεχομένως θα χρειαστούν ούτε τις στερήσεις. Είναι στέρεα αποφασισμένος να ζήσει και όχι να πεθάνει, όπως τον αναγκάζετε με τις πολιτικές σας. Η δίκαιη υπόθεσή του επιδοκιμάζεται από τους λαούς της Ευρώπης και μόνο εσείς, τα κέντρα εξουσίας που ελέγχετε και η απερχόμενη ελληνική δεξιά και σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση αποτελείτε εξαίρεση. Αναμενόμενη η στάση σας. Είστε οι ολιγάρχες κι είναι ο μηχανισμός εξουσίας σας.

Τις τελευταίες ημέρες εξαπολύσατε έναν πόλεμο απειλών και εκβιασμών κατά του ελληνικού λαού, προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές όπως θέλετε εσείς. Η επίθεσή σας αυτή βρήκε τοίχο, άλλο ένα παράδειγμα της αποφασιστικότητας και της σταθερής βούλησης του λαού μας να αλλάξει σελίδα. Με τη στάση του αυτή ο λαός μας κατέστησε τις επιθέσεις σας άνευ νοήματος. Με τη σταθερή του και αδιαπραγμάτευτη επιλογή να γυρίσει σελίδα σάς οδηγεί στο μόνο δρόμο που μπορείτε να βαδίσετε από τώρα και στο εξής στη σχέση σας με την Ελλάδα. Να σταματήσετε χωρίς όρους τα εγκλήματα που διαπράξατε εναντίον της και να αναγνωρίσετε στον ελληνικό λαό τουλάχιστον τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Αυτή είναι η ουσία της επιλογής του λαού μας να αλλάξει η χώρα σελίδα την Κυριακή των εκλογών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου