ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

αν-ειναι-να-χαθουμε-ασ-πανε-στα-κομματι-165479

Την ώρα της μεγάλης κρίσης ο δορυφόρος των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ισραήλ, η ελληνική κυβέρνηση δεξιάς – σοσιαλδημοκρατίας, ακολουθεί χωρίς καμιά αντίδραση τους κυρίους της σε νέα, επικίνδυνα μονοπάτια. Βάζει πλάτη στα ιμπεριαλιστικά σχέδια του μεγάλου αμερικανικού και ευρωπαϊκού κεφαλαίου στην Ουκρανία και τη Ρωσία, προκαλώντας την αντίδραση της τελευταίας. Αποτέλεσμα, το πρώτο μεγάλο πλήγμα στην ελληνική αγροτική παραγωγή που οδηγεί στην καταστροφή της ελληνικής γεωργίας, των ελληνικών τροφίμων και συνολικά τής βαθιά χειμαζόμενης ελληνικής οικονομίας.

Τα μεγάλα αφεντικά, αφού έριξαν τη χώρα μας στα τάρταρα, τη χρησιμοποιούν τώρα στα βρώμικα σχέδιά τους σαν ένα πιόνι χωρίς ιδιαίτερη σημασία, που απ’ την αρχή προορισμός του είναι να χαθεί. Μολοντούτο η ελληνική κυβέρνηση αποτελεί το διαπρύσιο κήρυκα του ιμπεριαλιστικού οικονομικού πολέμου εναντίον της Ρωσίας κι ας έχει αυτός ο πόλεμος για μας καταστροφικές συνέπειες, που δεν είναι μόνο οικονομικές, αλλά αφορούν και στην ασφάλεια της χώρας μας, τη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή! Να το πούμε πιο απλά; Η κυβέρνηση της δεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας έχει ήδη υπογράψει defacto τη συμμετοχή της χώρας μας σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο, ακόμα και θερμό, εναντίον της Ρωσίας και στο πλευρό των Βρυξελλών και των Αμερικάνων! Αν σήμερα οι συνέπειες της κυβερνητικής στάσης είναι σε πρώτη φάση η καταστροφή των αγροτών και της ελληνικής γεωργίας, φανταστείτε ποιες θα είναι από έναν ενδεχόμενο ευρύτερο οικονομικό πόλεμο, που ίσως λάβει και στρατιωτικές προεκτάσεις! Είστε, μωρέ, με τα καλά σας; Βάζετε τη χώρα και το λαό σ’ αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο για το χατίρι των Ρότσιλντ και των Κρουπ;

Ας μην αυταπατόμαστε. Η κυβέρνηση τα έχει τετρακόσια. Απλά αυτή είναι η φύση της. Μοιραία θεραπαινίδα του μεγάλου κεφαλαίου. Εμείς ποιο συμφέρον έχουμε να ακολουθήσουμε τα βρώμικα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια στα οποία μας σπρώχνει; Κανένα. Τουναντίον, χρειάζεται να ορθώσουμε ανάστημα, ώστε να μην εφαρμοστεί καμιά από τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, που διατάχτηκε να εφαρμόσει η κυβέρνηση ερήμην του λαού μας. Το δικό μας συμφέρον δεν είναι με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές, που πολιτικά εκφράζονται από τη γερμανική σφηκοφωλιά των Βρυξελλών και την αμερικάνικη κυβέρνηση. Ένας νέος ψυχρός πόλεμος και νέα τείχη στην Ευρώπη θα ήταν για μας τεράστιο πλήγμα. Το συμφέρον μας είναι στις φιλικές σχέσεις με όλους τους λαούς και, στην προκειμένη περίπτωση, με τη Ρωσία. Η ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων είναι για μας στρατηγική επιλογή, απ’ την οποία μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Στο κάτω κάτω η Ευρώπη δεν είναι ο κόσμος όλος, ούτε καν το κέντρο του. Αν είναι η προσκόλλησή μας σ’ αυτήν να υποθηκεύσει το παρόν και το μέλλον της χώρας και του λαού μας, ε, τότε, ας πάει στα κομμάτια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου