ΕΞΟΔΟΣ

Παρουσίαση δίσκου

παρουσίαση-δίσκου-567181

Το πρώτο cd των Band Fatale με τίτλο: «Μοιραία συνάντηση» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 22.00 στο «Lab Art» (πρώην Vox) που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Μετά από δύο χρόνια συναυλιών στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, οι Band Fatale ηχογράφησαν το πρώτο τους cd με τίτλο: «Μοιραία συνάντηση» και θα το παρουσιάσουν την Παρασκευή 29/11 στο Lab Art (πρώην Vox).Ένα μουσικό ύφος rock, reggae, ska, όπου ο κλασικός ήχος όμποε και φλάουτου συναντά τον ρεμπέτικο του μπαγλαμά και ο βαλκανικός από τρομπόνια και σαξόφωνα αναμειγνύεται με αφρικανικά djembe και ηλεκτρικές κιθάρες σε έναν απόλυτα χορευτικό συνδυασμό.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Γιάννης Βαλιάκος με το δικό του μουσικοχορευτικό τόνο και θα κλείσουν οι I AGAiNST I με το dj set τους, για να συνεχίσουν το πάρτι.

Band Fatale -με χορευτική και χορωδιακή διάθεση- είναι οι: Μάκης Σύψας: κρουστά, τραγούδι, κλασικός και μοντέρνος χορός, Γιάννης Τσούκας: μπαγλαμάς, φωνή, υπεύθυνος ηχητικών εφέ, Γιάννης Μπαλτής: μπάσο, Νίκος Σιτοκωνσταντίνου όμποε, σαξόφωνο, Μιμή Πάτρα: φλάουτο, φωνή, μελόντικα, Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου: κρουστά, Δημήτρης Μαρκίδης: ηλεκτρική κιθάρα, υπεύθυνος οπτικών εφέ,

Βαγγέλης Φωτιάδης: ακουστική κιθάρα, μελόντικα, φωνή και Γιώργος Αγγελάκης: τρομπόνι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου