ΕΞΟΔΟΣ

Μουσικά ηχοχρώματα

μουσικά-ηχοχρώματα-569146

Μία ακόμη εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στη σειρά των μουσικών βραδινών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου διοργανώνεται για το επόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 για τους φιλόμουσους της πόλης και του μαθητές των Ωδείων της πόλης.

Πρόκειται για τη συναυλία Μουσικής Δωματίου με το Κουαρτέτο Ξύλινων Πνευστών «Ο ήχος ως έχει» που θα ερμηνεύσει έργα Bartok, Verdi, Tanev και Magnard με τη συμμετοχή και των Νέλλης Χολέβα στο κόρνο και Νίκο Αδρασκέλα στο πιάνο

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Έρσης Σαράτση», του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Η συναυλία αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς το κουιντέτο για πιάνο και ξύλινα πνευστά του Alberic Magnard παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τις συναυλίες του συνόλου. Έχουν ήδη προηγηθεί δύο εμφανίσεις τους μέσα στον Νοέμβριο, ενώ στην τρέχουσα σαιζόν θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα αυτό και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Το σύνολο αποτελείται από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και μουσικούς της συμφωνικής ορχήστρας Δήμου Λαρισαίων Γιώργο Τσιαρδάκα (φλάουτο), Δημήτρη Χατζούλη (όμποε), Στέλιο Κοτρώτσιο (κλαρινέτο) και Ευδοξία Αποστολίδου-Καραμανώλη (φαγκότο), ενώ μαζί τους συμπράττουν οι Νέλλη Χολέβα (κόρνο) και Νίκος Αδρασκέλας (πιάνο).

«Οι μουσικοί του συνόλου μέσα από τη φιλία και τη συνεργασία τους στοχεύουν να αναδείξουν το πλούσιο ρεπερτόριο, τις δυνατότητες του κάθε οργάνου όπως και τη μείζονα σημασία που έχει στις μέρες μας η δημιουργικότητα και η έκφραση μέσα από την τέχνη της μουσικής».

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 24210-39594 της Γραμματείας του Δημοτικού Ωδείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου