ΕΞΟΔΟΣ

Κινηματογραφικές «παρενέργειες»

κινηματογραφικές-παρενέργειες-583951

Με την ταινία «Παρενέργειες» ( Side Effects) σε σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ, συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στην Ν. Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ και η διάθεση εισιτηρίων ξεκινάει 8:30 μ.μ.

Στην αποψινή ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί : Τζουντ Λο, Ρούνι Μάρα, Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς, Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Αποστασιοποιημένη γραφή, υπνωτική μουσική υπόκρουση και ένα ξύπνιο σεναριακό «αναποδογύρισμα» υποκαθιστούν τις ισορροπίες.

Η Έμιλι και ο Μάρτιν είναι ένα νέο, όμορφο κι ευκατάστατο ζευγάρι που ζει ονειρεμένη ζωή, μέχρι που ο Μάρτιν φυλακίζεται για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών. Επί τέσσερα χρόνια η Έμιλι τον περιμένει υπομονετικά, αλλά κατά τη διάρκεια της απουσίας του πέφτει σε κατάθλιψη. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, ένας ψυχίατρος καλείται να τη συμβουλεύσει. Θέλοντας απεγνωσμένα να αποφύγει τη νοσηλεία, συμφωνεί σε θεραπεία και αντικαταθλιπτικά, μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων των εμπλεκόμενων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου