ΕΞΟΔΟΣ

Συγκλονιστική ταινία

συγκλονιστική-ταινία-602329

Με την ταινία «Παρενέργειες» Side Effects σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ, συνεχίζονται την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας. Οι προβολές πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στη Ν. Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ. Διάθεση εισιτηρίων 8:30 μ.μ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Ρούνι Μάρα, Κάθριν Ζίτα – Τζόουνς, Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Η ταινία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ψυχολογικό, φαρμακολογικό, Χιτσκοκικό θρίλερ» με ότι μπορεί να εκφράσει μια τόσο σύνθετη περιγραφή. Σύνθετη όπως και η ταινία που χάρις σε ένα καταπληκτικό σενάριο, συναρπάζει και καθηλώνει. Ένα σενάριο όπου κατορθώνει να λειτουργήσει γοητευτικά παραπλανητικά, κατευθύνοντας τον θεατή σε τελείως άλλη κατεύθυνση με αυτήν όπου τελικά οδηγείται η ταινία. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η ταινία εκτός από τη δομή θρίλερ κατορθώνει να λειτουργήσει με ουσιαστικό περιεκτικό λόγο.

Θέτοντας μια σειρά από σημαντικά και καυτά ζητήματα του καιρού μας, όπως ο πλουτισμός μέσα από την αθέμιτη χρήση πληροφοριών, η αλόγιστη χρήση, με πολυεπίπεδο ρίσκο των ασθενών, lifestyle φάρμακων αλλά και αντικαταθλιπτικών γενικότερα και κυρίως το τρομακτικό οικονομικό παιχνίδι της φαρμακευτικής έρευνας, αλλά και της φαρμακευτικής βιομηχανίας γενικότερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου