ΕΞΟΔΟΣ

Μια ξεχωριστή φωνή

μια-ξεχωριστή-φωνή-609155

Συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις ανά την Ελλάδα η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα, η οποία θα εμφανιστεί σήμερα, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 21.00 στο bar Okio στον Πειραιά και αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 22.00 στο Beer Bar Q στην Πάτρα, ερμηνεύοντας «τα επικίνδυνα».

Μετά από μια σαρωτική καλοκαιρινή περιοδεία «Τα επικίνδυνα» παίρνουν παράταση για λίγες επιλεκτικές εμφανίσεις. Η Βασιλική Καρακώστα συνοδευόμενη από τους δεξιοτέχνες του τσέλου Κ. Μπουντούνη και Λ. Μπουντούνη στο βιολί, τους λεγόμενους «δαίμονες των εγχόρδων» όπως η ίδια άλλωστε τους έχει βαφτίσει, συνεχίζει τη μουσική της διαδρομή, με γνώμονα την ποιοτική μουσική.

Η Βολιώτισσα ερμηνεύτρια, για μια ακόμη φορά, θα γεφυρώσει με τη δική της προσωπική ταυτότητα το χθες με το σήμερα, μέσα από το μουσικό πάντρεμα των εγχόρδων, της κιθάρας και των κρουστών, που συνθέτουν ένα «πρωτόγονο» και φρέσκο ήχο, πολύ διαφορετικό από τους συνήθεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η Βασιλική Καρακώστα και οι «Δαίμονες των εγχόρδων», επηρεασμένοι από διάφορα είδη μουσικής έχουν ένα δικό τους μουσικό στυλ, καθώς έχουν ενσωματώσει το βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών στη δική τους ιδιοσυγκρασία και μουσική άποψη. Η Βασιλική Καρακώστα μαζί με τους «δαίμονες των εγχόρδων» προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σε μια ξεχωριστή βραδιά, με όχημα το ταλέντο τους και φόντο την ποιοτική μουσική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου