ΕΞΟΔΟΣ

Φαντασμαγορικό θέαμα

φαντασμαγορικό-θέαμα-617902

Μαγευτικό ταξίδι στις σύγχρονες, αλλά και τις κλασικές ιστορίες της Disney είναι το φαντασμαγορικό «Disney on Ice» το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν, με πρωτοβουλία του ΑΣ «Ιωλκός». Στην παραγωγή παρουσιάζονται η θεατρική εκδοχή του Toy Story 3 (Disney-Pixar) και οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων του Cars (Disney-Pixar) σε «ζωντανή» μορφή.

Το φαντασμαγορικό θέαμα της Feld Entertainment, «Η Χώρα της Φαντασίας» της «Disney on Ice», παρασύρει το κοινό σε μια συναρπαστική περιπέτεια που εκτυλίσσεται σε τέσσερις μαγικές τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων η αγωνιστική πίστα του Cars και το δωμάτιο-παιχνιδότοπος του Άντι με τους πρωταγωνιστές του Toy Story 3. Ακόμα, οι θεατές μαγεύονται με το υποθαλάσσιο ταξίδι στον κόσμο της Άριελ και της Μικρής Γοργόνας, καθώς και τη μυστηριώδη χώρα του Καταφύγιου των Νεραϊδών, όπου τους ξεναγεί η Τίνκερ Μπελ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανοίγει τον κύκλο μιας νέας δραστηριότητας του

του Α.Σ. Ιωλκός στα πολιτιστικά δρώμενα, δίνοντας την δυνατότητα σε όσους Βολιώτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η εκδρομή στην Αθήνα θα γίνει την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και το κόστος ανά άτομο θα είναι από 35 ευρώ – 50 ευρώ, ανάλογα με τη θέση στο θέατρο, περιλαμβανομένης της μετακίνησης στην Αθήνα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2421049951 – 6977702478.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου