ΕΞΟΔΟΣ

«Xana Zoo» στο Βόλο

xana-zoo-στο-βόλο-665111

Τους «Xana Zoo» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι του θεάτρου σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Οι Παιζωναύτες παρουσιάζουν τη δημοφιλή παράσταση του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, η οποία ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία – μαζί με την «Αγελάδα», το «Φαταούλα», τον «Παπαγάλο» και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα, περιμένουν όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Oι Xana Zoo ερμηνεύουν όλα τα τραγούδια τους, παλιά και καινούρια, αφιερωμένα στην «Καλύτερη Μαμά του Κόσμου», στον Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στην Γιαγιά που είναι χίπισσα! Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την «Κατσίκα», την «Καμήλα», τον «Αστακό» και την «Αγελάδα»., αλλά και το μεγάλο σουξέ, «Βάτραχο».

Επίσης, η παράσταση περιλαμβάνει interactive παιχνίδια με τα βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά βλέπουν τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα μαθαίνουν τον αλληλοσεβασμό. Ξεχωριστή στιγμή της παράστασης είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Ο Βασίλης κατευθύνει τα κορίτσια και η Μαρία τα αγόρια. Η έκπληξη έρχεται, όμως, από την Τερέζα, όταν προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τους γονείς.

Η τιμή εισόδου είναι 9 ευρώ για όλα τα παιδιά όλων των ηλικιών. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παιζωναύτες, Αργοναυτών 64 παραλία Βόλου (ανοικτά από 10π.μ. μέχρι 11 το βράδυ), Δίαυλος, κέντρο πληροφόρησης (Τοπάλη κ Δημητριάδος), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου κ Δημητριάδος), Public store (Κονταράτου κ Ογλ), Οικονόμου τεχνικό γραφείο (Αγριά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-ticket: www.viva.gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου