ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία στο Art Cafe στη Μακρινίτσα

συναυλία-στο-art-cafe-στη-μακρινίτσα-721517

Μια ξεχωριστή συναυλία με τα χρώματα και τα αρώματα του ελληνικού τραγουδιού, θα πραγματοποιεί στο Art Cafe στη Μακρινίτσα Πηλίου, το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Στην όμορφη καλοκαιρινή αυλή – μπαλκόνι του Art Cafe με την υπέροχη θέα και με το λίκνο της βραδινής αύρας, η Έρρικα Πατρικίου στην ερμηνεία κι ο Ηλίας Χατζόγλου στο πιάνο, παίζουν αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών, παρουσιάζοντάς τα ως ένα κολάζ εποχών και τάσεων. Μελοποιημένο ποίημα ή στιχάκι, λαϊκό ή έντεχνο, για ερωτευμένους ή κοινωνικά προβληματισμένους, κάθε τραγούδι λειτουργεί ως μια αυτόνομη ιστορία, που κάτι έχει να διηγηθεί. Το ελληνικό τραγούδι έμαθε να μεταλλάσσεται χωρίς να χάνει τις ρίζες του, επιβιώνοντας στις δύσκολες αλλά και σε «ευδαιμονικές» στιγμές της ιστορίας, καταφέρνοντας με θαυμαστό τρόπο να καταγράφει και να μεταφέρει τη γλώσσα, τις συνήθειες και τις αγωνίες ενός ολόκληρου λαού.

Μπορεί με περισσή ευκολία να χορεύει σε ρυθμούς jazz και bossa nova, να ντύνεται μ’ ένα χαρούμενο ματζοράκι ή ένα νοσταλγικό μινόρε, πετυχαίνοντας πάντα το σκοπό του να συγκινεί, να ψυχαγωγεί, να διασκεδάζει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 6974 384 488.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου