ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

συναυλία-του-γιάννη-χαρούλη-722052

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στο κέντρο του ελληνικού χάρτη στο μέσο του καλοκαιριού και δημιουργεί ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Μια μοναδική συναυλία στο ανοικτό θέατρο της Νέας Ιωνίας, το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 20.30.

«Φέτος το καλοκαίρι τα τραγούδια γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα».

Τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού, τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μία καινούρια ιστορία. Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για την εμφάνιση αυτή, μας προσκαλεί ν’ ακούσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί του.

Η προπώληση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου και πραγματοποιείται στα: Ελέφαντας coffee bar, Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο, Δίαυλος κέντρο ενημέρωσης

και Διαδικτυακά από το viva.gr Η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός 600 εισιτηρίων) ενώ η γενική είσοδος στο ταμείο είναι 13 ευρώ. Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με προσιτές τιμές σε αναψυκτικά και ποτά για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6972 205007.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου