ΕΞΟΔΟΣ

Παιδική παράσταση

παιδική-παράσταση-722442

Το έργο της Νανάς Νικολάου θα απολαύσουν οι μικροί θεατρόφιλοι την Τρίτη16 Ιουλίου στις 21:15, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόκειται για παιδική παράσταση, του Θιάσου 81, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. Παίζουν: Ορέστης Τρίκας, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Μυριέλλα Κουρέντη. Φιλική συμμετοχή: Κώστας Καζάκος.

Μια παράσταση πρωτότυπη, όπου το θέατρο σμίγει με τον κινηματογράφο και απόλυτα διαδραστική, αφού παιδιά και γονείς παίζουν με τους ηθοποιούς ένα «κυνήγι θησαυρού».

Χωρίς τη συμμετοχή τους, οι ήρωες δεν μπορούν να λύσουν τα αινίγματα που οδηγούν στο θησαυρό. Έναν θησαυρό – έκπληξη που μόνον οι θεατές γνωρίζουν από την αρχή που ακριβώς βρίσκεται, μια και τον έχει ένας από αυτούς. Το παιχνίδι οργανώνει ένας υπέροχος παππούς για τον εγγονό του, που γίνεται αχώριστος με έναν αδέσποτο σκύλο. Το ενορχηστρώνει ένας «μάγος», φίλος της Μαίρης Πόππινς, ενώ διάφοροι τύποι, ρεαλιστικοί και μη, έχουν το ρόλο τους στη δράση.

Σε όλη αυτήν την πορεία τα παιδιά είναι ενεργά, διασκεδάζουν τρελά, ενώ συγχρόνως έρχονται σε επαφή με θέματα της σύγχρονης κοινωνίας. (Περιβάλλον, Ανακύκλωση, Ζωοφιλία, αλληλεγγύη στην εποχή της κρίσης, κ.α.).

Το κείμενο και οι στίχοι υπογράφονται από την Νανά Νικολάου, η σκηνοθεσία από την Πελαγία Αγγελίδου, η μουσική από τον Κωνσταντίνο Κωτούδα, σκηνικά-κοστούμια Λαμπρινή Καρδαρά, χορογραφές Αρετή Μώκαλη. Τις κινηματογραφικές σκηνές σκηνοθετεί ο Γιάννης Λαπατάς. Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου