ΕΞΟΔΟΣ

Capoeira στον Αη – Γιάννη Πηλίου

capoeira-στον-αη-γιάννη-πηλίου-723327

Το γκρουπ Okê Arô και ο Contra-Mestre Reny προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα την αφρο – βραζιλιάνικη κουλτούρα, την παράδοση της Capoeira Angola και του χορού των Orixás, μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις των δασκάλων, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ (Troca de Verão) του Okê Arô.

Το Okê Arô Capoeira Angola Summer Camp θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Ιουλίου σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κεντρικής Ελλάδας, τον Αη-Γιάννη Πηλίου!

Τα μαθήματα capoeira θα συντονίσουν οι Contra-MestreReny (Associação de Capoeira Angola Irmãos Okê Arô Paris) και Professor Kenneth (GCAIG – Grupode Capoeira Angola Guerreiros Vienna). Ενώ, τα πρωινά ο Mestre Murah Soares (DançaAfro-brasileirae Dançados Orixás, ForumBrasilBerlin) παραδίδει μαθήματα για τους λάτρεις της δύναμης του αφρο – βραζιλιάνικου χορού και του χορού των Orixás.

Οι συμμετέχοντες στο Summer Camp θα φιλοξενηθούν στο Camping Papa Nero, 200 μέτρα από το χωριό του Άη-Γιάννη, ακριβώς δίπλα στον χώρο των μαθημάτων στο Παπά-Νερό.

Πληροφορίες – Επικοινωνία: 6947886981, 6936121036.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου