ΕΞΟΔΟΣ

Στις γειτονιές του κόσμου

στις-γειτονιές-του-κόσμου-723885

Ταξιδεύοντας με τα «Σύννεφα με Παντελόνια» στο Λυχνάρι

Ενα αγαπημένο μελωδικό σχήμα, τα «Σύννεφα με Παντελόνια» θα εμφανιστούν σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 22.30, στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου. Το μουσικό ταξίδι ξεκινάει με μια περιμετρική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια και όταν δείξει η πυξίδα το Βορρά, ανηφορίζουν τα βουνά των Βαλκανίων. Στην πορεία, οι φιλόμουσοι θα συναντήσουν πολλούς ανθρώπους και οι διαφορετικές ιστορίες προκαλούν ενδιαφέρον και γέλιο.

Ανάσα στον ωκεανό δυτικά: φτάνουν στις αγαπημένες αγγλόφωνες ροκ μουσικές και… περνούν απέναντι -αυτή τη φορά με αεροπλάνο- στη Βραζιλία, το Μεξικό και την Αργεντινή για να χορέψουν τάνγκο. Από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, τις τζαζ επιρροές, την αμερικάνικη κάντρυ και τη σύγχρονη πειραματική σκηνή θα περιηγηθούν στη μαύρη ήπειρο – πατρίδα του Νίκου.

Με τις ωραίες ρυθμικές κιθάρες του Νίκολα Δημοσθένους, τα μελωδικά νωχελικά ακορντεόν και αισθαντικά φωνητικά της Δήμητρας Καραμπεροπούλου, θα διασχίσουν όλη τη γη και θα επιστρέψουν στη βάση τους, για προσγείωση στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ποιητές και σε παραδοσιακά τραγούδια σε διασκευή όπου όλοι με κέφι, χιούμορ και όρεξη για συμμετοχή διασκεδάζουν πολύ, γιατί το πρόγραμμα είναι διαδραστικό.

Για πληροφορίες – κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6971.924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου