ΕΞΟΔΟΣ

Με ευαισθησία

με-ευαισθησία-724092

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου πρωτοπορεί σε θέματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, καθώς διοργανώνει, σε συνεργασία με τους «Μουσικούς Ιχνηλάτες» και το συγκρότημα «Manifesto», την παρουσίαση του μουσικού του συγκροτήματος «Ex-animis» και του χορευτικού του σχήματος «Χορευτές του Ανέμου», με σκοπό την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Νέας Ιωνίας, την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, με παρουσιαστή τον Στ. Πλουμιστό.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει την υποστήριξη της τοπικής ΕΛΜΕ και αποτελεί προϊόν της άριστης συνεργασίας του Διευθυντή του σχολείου, των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Δήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Επιδίωξη του σχολείου είναι, όπως επισημαίνουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Απ.Μπούτας και ο Διευθυντής κ. Ν.Ιωαννίδης εκ μέρους του Συλλόγου των Καθηγητών, «να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση».

Η εκδήλωση οργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου οι οποίοι κινήθηκαν δραστήρια για να εξασφαλίσουν χορηγούς και υποστηρικτές της προσπάθειας. Μετά από συναντήσεις με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ. Παντσά, ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και το σχολείο βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την πραγματοποίηση μιας σημαντικής εκδήλωσης. Η είσοδος θα είναι δωρεάν με την παράκληση προς τους θεατές να προσφέρουν, εάν το επιθυμούν, τρόφιμα μακράς συντήρησης, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που ο Δήμος Βόλου έχει συστήσει για να ενισχύσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Γονείς και καθηγητές απευθύνουν έκκληση σε όλους τους Βολιώτες να αγκαλιάσουν τη βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία των μαθητών και να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου Βόλου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «το σχολείο δεν είναι μόνο φορέας γνώσης αλλά και ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπο».

.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου