ΕΞΟΔΟΣ

«Βαφτίσια» για θεατρόφιλους

βαφτίσια-για-θεατρόφιλους-724512

Την σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Δραγούπη θα απολαύσουν οι θεατρόφιλοι της περιοχής μας το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21.15, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μ. Μερκούρη». Μετά τις 124 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός και έχοντας κατακτήσει περισσότερους από 100.000 συνολικά θεατές, «Τα βαφτίσια» -η σπαρταριστή κωμωδία των δύο προαναφερθέντων δημιουργών- συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους.

Η παράσταση που συζητήθηκε όσο καμία το καλοκαίρι 2012 και που αγαπήθηκε όσο λίγες τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2012 – 2013, ετοιμάζεται να ταξιδέψει ανανεωμένη, φρέσκια και ακόμη πιο ξεκαρδιστική.

Οι Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Τζένη Διαγούπη και Θανάσης Αλευράς προσκαλούν το ελληνικό κοινό στα πιο επεισοδιακά βαφτίσια σε δεκάδες πόλεις, με πρώτο σταθμό τη Σαλαμίνα και τη Λειβαδιά, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Βέροια, Πειραιά, Κρήτη, Έδεσσα, Γρεβενά, Καστοριά, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ρόδο, Μυτιλήνη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα να ακολουθούν.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση και Ματίνα Νικολάου. Το κείμενο έγραψαν οι: Νίκος Μουτσινάς – Τζένη Διαγούπη, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μουτσινάς,

βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ματίνα Νικολάου, τα σκηνικά δημιούργησε η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες η Έλενα Γεροδήμου και την μουσική επιμελήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η Βικτώρια Τρικούπη – Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια) βαφτίζουν το παιδί τους. Στη βάφτιση θα παρευρεθούν ο αδελφός του Σωτήρη (Θανάσης Αλευράς) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο, η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).

Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν; Και το μεγάλο ερώτημα είναι: τα Βαφτίσια… θα γίνουν τελικά; Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στα: www.livetickets.gr και Public. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου