ΕΞΟΔΟΣ

«Ανδρες έτοιμοι για όλα»

ανδρες-έτοιμοι-για-όλα-724748

Η θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» που σημειώνει τεράστια επιτυχία, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 21.15, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και από την πρώτη μέρα έδειξαν ότι είναι όντως έτοιμοι για όλα, κάνοντας ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής θεατρικής σεζόν. Η κωμωδία «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten, προσαρμόστηκε με μαεστρία στην ελληνική πραγματικότητα από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και αφού έκανε τους Αθηναίους να… κλαίνε από τα γέλια, σημειώνοντας παράλληλα τεράστια επιτυχία στην Θεσσαλονίκη, θα «φιλοξενηθεί» και στο Βόλο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής πανελλήνιας περιοδείας τους. Με τίτλο «Ladies night» πρωτοπαίχτηκε το 1987 και έγινε μεγάλη επιτυχία, ενώ αργότερα η κινηματογραφική του μεταφορά με τίτλο «Full Monty», αναδείχθηκε μεταξύ των καλύτερων και πλέον εμπορικών κωμωδιών.

Οι «άνδρες έτοιμοι για όλα» έκαναν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του χειμώνα αλλά δεν σταμάτησαν εδώ. Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να χαρίσουν πολύ γέλιο στο φιλοθεάμον κοινό, μέσα από καταστάσεις οικείες και καθημερινές, στην διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο και παρέδωσαν στο θεατρόφιλο κοινό μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε παντού ταμεία.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τη ζωή τους, τη μικρή πόλη και τις γυναίκες τους, τις οποίες υποδύονται αντιστοίχως οι : Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Στην Ελληνική εκδοχή του έργου, πρωταγωνιστούν πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα.

Την απόδοση-σκηνοθεσία του έργου συνυπογράφει το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Έβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες οι : Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος και τον σχεδιασμό των φωτισμών ο Χρήστος Τζιόγκας. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 19 και 15 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου