ΕΞΟΔΟΣ

Σε ρυθμούς σάλσα

σε-ρυθμούς-σάλσα-772559

Τετραήμερο με καλοκαιρινή διάθεση, μαθήματα χορού, shows και πάνω από όλα κέφι είναι το 4ο Greek Salsa Botcamp που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στο Βόλο. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Salsa Y sueñΟ υπόσχονται ένα υπέροχο τριήμερο με καλοκαιρινή διάθεση, μαθήματα χορού, shows και πάνω από όλα κέφι. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events του χρόνου και το μεγαλύτερο του καλοκαιριού, βρίσκεται προ των πυλών. Πρόκειται για ένα τριήμερο που περιλαμβάνει μαθήματα λατινοαμερικάνικων χορών, δυνατά parties, εντυπωσιακά shows και φυσικά πολύ καλή διάθεση από όλους όσους συμμετέχουν.

Το 4th Greek Salsa Botcamp θα πραγματοποιηθεί 31 Μαϊου με 2 Ιουνίου στο 5* ξενοδοχείο Valis στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους σε 3 παράλληλες αίθουσες μέσα στο ξενοδοχείο.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Παρασκευή το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο το απόγευμα. Ονόματα όπως οι πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Adrian & Anita (Ισπανία) , Oli Rizo (Κούβα), Los Pambos (Βουλγαρία), Alex Lima (Βραζιλία/Γαλλία), La Secta, Salsa Sinners, SalsaDoo, Arinson Lopez και άλλοι θα δώσουν το «παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 600 χορευτές κάθε βράδυ και όχι μόνο που θα παραβρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα shows των προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Τις δύο αυτές βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί djs του είδους: Dj Folivy (Luxemburg), Dj Nicos K, Dj Salvador El Pecador, Dj Tazz, Dj Estelio “El Social”, Dj Mas & Dj Stefanos.

Η είσοδος στα parties της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 10 το βράδυ. Ώρα προσέλευσης 22.30.

Το τριήμερο κλείνει με ένα ολοήμερο beach party θεσμό που περιλαμβάνει επίσης χορευτικά workshops reggaeton και Zumba fitness δίπλα στο κύμα για όλους τους παρεβρισκόμενους και θα πραγματοποιηθεί στο «Big fish» beach bar στα Λεχώνια ξεκινώντας από τις 12.00 το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος.

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προμηθευτούν full pass ή zumba pass. Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις, πρόγραμμα μαθημάτων και τιμές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του event: www.salsabootcamp.gr ή να στέλνουν e-mail στο [email protected]. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου