ΕΞΟΔΟΣ

Ερχονται οι «Dream Syndicate»

ερχονται-οι-dream-syndicate-775948

Το δημοφιλές γκρουπ των «Dream Syndicate» θα εμφανιστεί την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Stage Club, στην Λάρισα. Φρέσκοι και ανανεωμένοι από τις εμφανίσεις τους στην Ισπανία όπου έγινε και το πρώτο «reunion», τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Dream Syndicate ετοιμάζονται να παίξουν το πρώτο τους και μοναδικό live στην Μεγάλη Βρετανία από το 1988 για την 30η επέτειο του θρυλικού «the days of wine and roses».

Σε λίγες μέρες λοιπόν στις 24 Μαΐου στο Dingwall’s του Λονδίνου, στο ίδιο club όπου η μπάντα έκανε το βρετανικό της ντεμπούτο στην πρώτη της ευρωπαϊκή περιοδεία πριν 25 χρόνια. Η μπάντα θα συνεχίσει με εμφανίσεις μέσα στο 2013 και μια ευρωπαϊκή περιοδεία με αυστηρά επιλεκτικές ημερομηνίες από την ίδια την μπάντα, συνολικής διάρκειας μόλις 2 εβδομάδων. Σε πολλούς θα κάνει εντύπωση ότι στην Ελλάδα θα δώσουν 3 συναυλίες, αλλά από την άλλη πολλοί γνωρίζουν την ιδιαίτερη αγάπη του Steve Wynn και της παρέας του για την χώρα μας και το ελληνικό κοινό.

Το συγκρότημα θα παίξει ζωντανά όλο το άλμπουμ και επίσης τα κυριότερα τραγούδια από την εφτάχρονη καριέρα τους. Η σημερινή σύνθεση της μπάντας περιλαμβάνει φυσικά τον μοναδικό τραγουδιστή και κιθαρίστα τους Steve Wynn και τον ντράμμερ Dennis Duck, τα δύο μοναδικά μέλη του συγκροτήματος που έζησαν την μπάντα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της εφτάχρονης περιπετειας τους. Επίσης ο μπασίστας Mark Walton ο οποίος ήταν στο γκρούπ στους 2 τελευταίους δίσκους τους και συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις αμερικανικές και παγκόσμιες περιοδείες τους. Τελευταίος της παρέας ο κιθαρίστας Jason Victor ο οποίος έχει παίξει μαζί με τον Wynn στους Miracle 3 από το 2001. Αυτοί λοιπόν οι τέσσερις απαρτίζουν την φοβερή τετράδα για τη σύνθεση της μπάντας στον 21ο αιώνα.

Είσοδος κοινού: 21 : 30, ώρα έναρξης: 22 : 00. Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 20 ευρώ και στο ταμείο 25 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2413 00 82 26.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου