ΕΞΟΔΟΣ

«Κυρίως υδρογόνο»

κυρίως-υδρογόνο-776621

«Κυρίως υδρογόνο» τιτλοφορείται η πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα παράσταση που έγραψε και σκηνοθετεί η πολυπράγμων συμπολίτισσα Άννα Βουτσίνου. Η παράσταση πραγματοποιείται από χθες Κυριακή 19 Μαΐου και κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 10μμ ακριβώς, στο Μανιτού (Γραβιάς 16, Παλαιά Βόλου).

Τι σχέση έχει το πρώτο στοιχείο του περιοδικού πίνακα, το Υδρογόνο, με την δημιουργία του κόσμου; Υπάρχει παντού στο υλικό σύμπαν. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα χημικά στοιχεία, δίνοντας τις περισσότερες ενώσεις από όλα τα άλλα. Είναι άχρωμο, άοσμο και εύφλεκτο αέριο. Το πιο απλό από όλα τα στοιχεία, με ατομικό αριθμό 1. Ένα πείραμα σε εξέλιξη. Ένας ανειδίκευτος βοηθός εργαστηρίου.

Μια ντουλάπα γεμάτη στοιχεία, δυνάμεις κι αξιώματα. Η ανεύρεση του κλειδιού της ευτυχίας. Ένα διάσημο συγκρότημα. Ένα ενυδρείο που στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου υγρό και η γάτα του Σρέντιγκερ, στην επιστημονική κωμωδία μετά μουσικής «Κυρίως Υδρογόνο».

Το σενάριο, η σκηνοθεσία και οι στίχοι συνυπογράφονται από την Άννα Βουτσίνου, τα σκηνικά – κοστούμια επιμελήθηκε ο Γιώργος Δημητριάδης, μουσική Kundabuffer.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης Ψαρρέας, Νίκος Καλατζόπουλος, Νίκος Βαϊου και οι μουσικοί: Αντώνης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζεμπίλης και Κώστας Νεοχωρίτης

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ. Οι δημιουργοί της πρωτότυπης παράστασης αναφέρουν με χιουμοριστική διάθεση «Dress Code: τρελοί επιστήμονες, μεταλλαγμένοι, εξωγήινοι 50% έκπτωση».

Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι εξαιρετικά περιορισμένη, ενώ για κρατήσεις και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6942-908533 και 6972-540433.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου