ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική υπερπαραγωγή

μουσική-υπερπαραγωγή-791103

Νταλίκες από την πρωτεύουσα αναμένεται να μεταμορφώσουν στο Βόλο και στο VOX Music Stage, ώστε να φιλοξενήσει την αφρόκρεμα του ελληνικού metal – Κι ενώ η προπώληση συνεχίζεται, οι πολυάριθμοι φίλοι του φεστιβάλ μπορούν να δουν το τηλεοπτικό spot για την προώθηση του 11ου Golden R. Festival και να ακούσουν τα μηνύματα των ίδιων των συγκροτημάτων.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε καν δεκατρία, μα δεκατέσσερα συγκροτήματα ή αλλιώς η αφρόκρεμα του ελληνικού metal, αύριο Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου, ετοιμάζουν την απόβασή τους στο Βόλο, στο πλαίσιο του 11ου Golden R. Festival.

Ο αρχαιότερος και συνάμα δημοφιλέστερος φεστιβαλικός θεσμός της ελληνικής περιφέρειας εισβάλλει στην δεύτερη δεκαετία της ζωής του και το γιορτάζει!

Προς τούτο μάλιστα, το πατάρι του VOX Music Stage του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, το οποίο τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί το φεστιβαλ, αναμένεται να μεταμορφωθεί, αφού extra backline ηχητικός εξοπλισμός, μεταφερόμενος από την πρωτεύουσα της χώρας στο Βόλο, θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον αξιόπιστο P.A. της μουσικής σκηνής, με σκοπό την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία αυτών που από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να κατακλύσουν το venue.

Από την πρωτεύουσα μάλιστα της χώρας αναμένεται και η άνοδος εκατοντάδων φίλων του σκληρού ήχου, τόσο οργανωμένα, μέσω εκδρομής που διοργανώνει η Eat Metal Records (επισκεφτείτε το σχετικό EVENT στο facebook για περισσότερες λεπτομέρειες), όσο και ιδιωτικά καθώς και από την συμπρωτεύουσα, αφού οι κρατήσεις εισιτηρίων κάθε ώρα που περνά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αύριο Σάββατο, θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα Slither, Industrial Area, Storrmbringer, Wastefall, Dream Weaver,Hidden In The Basement και InnerWish.

Την Κυριακή 21 Απριλίου σειρά έχουν οι : PsyBorn, Chronosphere, Beyond Perception, Mahakala, AENAON, Suicidal Angels και Rotting Christ. Οι συναυλίες αρχίζουν στις 17.30, ενώ στο μεταξύ συνεχίζεται η προπώληση. Συγκεκριμένα :

Η τιμή προπώλησης του διημέρου είναι 20 ευρώ για περιορισμένο αριθμό 100 εισιτηρίων. Επίσης τιμή προπώλησης: 10 ευρώ (περιορισμένα 150 εισιτήρια), τιμή προπώλησης 12 ευρώ και η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα : Casablanca Cinephile (Δημητριάδος 193), Παπασωτηρίου Books & More (Δημητριάδος & Κουμουνδούρου) και Wizard Hard Sound Bar (Χατζηαργύρη 6). Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου