ΕΞΟΔΟΣ

Παραστάσεις από την Πειραματική

παραστάσεις-από-την-πειραματική-796359

Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις της σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας του πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα Αντώνη Μαραγκάκη, «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου», προσφέροντας άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό. Το έργο παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9.00 μ.μ και Κυριακή στις 8.00 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» (Κουμουνδούρου 1).

Η παράσταση ανεβαίνει με την συνεργασία του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Το έργο «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» είναι μια σύγχρονη ξεκαρδιστική κωμωδία, που γράφτηκε ειδικά για την Πειραματική Σκηνή και αναφέρεται στην σχέση τριών παιδικών φίλων και την επιθυμία του ενός εξ αυτών να πλαγιάσει με την γυναίκα του φίλου του ως τελευταία του επιθυμία. Αυτό το αίτημα δημιουργεί πολλούς μπελάδες στον ήδη ζηλιάρη και καχύποπτο σύζυγο που τον μπερδεύει ακόμη περισσότερο και η σχέση του άλλου φίλου του, με την γυναίκα του.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Αντώνη Μαραγκάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα Best-Ink.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνση Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.

Οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας ταχύτατα, αφού καταλαμβάνουν μέρος της ζωής του καθενός από εμάς. Η λαϊκότητα και η δράση του έργου, η άψογη διαγραφή των χαρακτήρων, η συγκίνηση και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ήρωες, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός έργου που απευθύνεται σ’ όλο τον κόσμο, σκορπώντας άφθονο γέλιο. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου