ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με τους «Milo-Ζ»

συναυλία-με-τους-milo-ζ-716053

Οι «Milo-Ζ», μία από τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες μπάντες του κόσμου της Funk, Jazz και Soul σκηνής, με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της Νέας Υόρκης, έρχονται στο VOX music stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 10 το βράδυ.

Η πολυπρόσωπη μπάντα του Milo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια αναπάντεχη μίξη της κλασσικής ποιότητας του James Brown και της ανεξέλεγκτης ενέργειας των Red Hot Chili Peppers! Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, στην οποία τα ψυχεδελικά πνευστά, οι κιθαριστικές εξάρσεις και το καταιγιστικό μπάσο δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα. Την επιτυχημένη αυτή συνταγή έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλιστερά κοστούμια του γκρουπ, τα χορογραφημένα βήματά τους και η ακατέργαστη α λα Mick Jagger σεξουαλικότητα του Milo, στοιχεία που συνωμοτούν για να μας προσφέρουν μια από τις πιο hot μουσικές εμπειρίες…

Όπως ο James Brown- έτσι και ο Milo ενορχηστρώνει την ορχήστρα του και χορογραφεί τα τραγούδια τους. Η σύνδεσή της ορχήστρας με το ακροατήριο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το σκηνοθετούν στο ρυθμό τους, το ταρακουνούν, το κάνουν να χορεύει ασταμάτητα! To φανατικό κοινό του Milo τον ζητά ξανά και ξανά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το motto του συγκροτήματος είναι: “Make them dance, make them sweat, leave them longing for more”… Oι Milo Z έχουν ήδη μια πολυετή ιστορία πίσω τους, στην οποία έχουν καταγραφεί κοινές εμφανίσεις με τους Neville Brothers, Tom Jones, The Spin Doctors, Al Green, Patty Smith, Massive Attack και Chuck Brown, Maceo Parker, την Average White Band και πολλούς άλλους..Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου