ΕΞΟΔΟΣ

«Δεν πάω σπίτι μου απόψε»

δεν-πάω-σπίτι-μου-απόψε-15782

Εκδήλωση θεσμός είναι η μουσική βραδιά με τίτλο «Δεν πάω σπίτι μου απόψε..…» που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στις 8.30 μμ στην φιλόξενη σάλα της «Φίλιας γης» που βρίσκεται στο δρόμο Βόλου –Άλλης Μεριάς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τραγούδια της καντάδας, του κρασιού και της αποκριάς και πρωταγωνιστούν καλύτεροι χορωδοί και κανταδόροι του Βόλου, τραγουδώντας και χορεύοντας. Συνδιοργανωτές της βραδιάς είναι ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, η περίφημη Βολιώτικη Χορωδία και η εξαιρετική Χορωδία των Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, που έχουν ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια την γνωστή στο χώρο των χορωδιών κ. Στάσα Τζάλλα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Βολιώτες «δεν θα πάνε και πάλι …..σπίτι τους..!», αφού οι νοσταλγικές μελωδίες έχουν και πάλι το λόγο, στην πρωτότυπη εκδήλωση με την οποία υποδέχεται ο Βόλος την Αποκριά. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «μια μεγάλη συνάντηση φωνών, των καλύτερων χορωδών αλλά και των κανταδόρων της πόλης».

Πρόκειται για «ιδιαίτερης αισθητικής εκδήλωση, όπου θα θυμηθούμε τις καλύτερες μελωδίες που συντροφεύουν τους ερωτευμένους πολλών γενεών, αλλά και αξέχαστα τραγούδια της Αποκριάς και του κρασιού ,σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη κέφι, ζωντανές μουσικές, τραγούδια, καντάδες, χρώματα, happenings» υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η κεφάτη μουσική αυτή βραδιά πραγματοποιείται με την ίδια πάντα φροντίδα, μετά την εντυπωσιακή επιτυχία των δύο πρώτων ετών και την εξάντληση των καρτών.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτες συμμετοχής (συμβολική τιμή εισόδου 15 ευρώ που περιλαμβάνει τα πάντα δηλαδή πλήρες μενού, αναψυκτικά, φρούτα, άφθονο βιολογικό κρασί των «θεών του Ολύμπου»-προσφορά των διοργανωτών), πρέπει να επικοινωνήσουν απαραίτητα με τα Δ.Σ των διοργανωτών στα τηλέφωνα : 6974-881944 Κ. Σκριάπας, 6938-318195 Γ. Τουφεξής, 6947-024547 Μπάμπης Σκυργιάννης ,όπως ,επίσης και από το Κατάστημα Γραφικές Τέχνες Α4 Print –Ελ.Βενιζέλου (Ιωλκού) 54 Α-Βόλος- Τηλέφ. 24210-24442).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια της καντάδας, του κρασιού και της Αποκριάς.

Σημειώνεται ότι οι συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής βραδιάς, συνέπραξαν και άλλες φορές κατά το παρελθόν, όπως το καλοκαίρι (Ιούνιος 2010), στο μεγάλο αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι, σε μια μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου όπου τιμήθηκε και η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και πέρυσι (2012) στο μεγάλο αφιέρωμα για τον Ελληνικό Κινηματογράφο, εκδηλώσεις που ενθουσίασαν τους πάντες, με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου