ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο η Ματούλα Ζαμάνη

στο-βόλο-η-ματούλα-ζαμάνη-24726

Μουσική βραδιά με τη Ματούλα Ζαμάνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 10.30 μμ στο Vox music stage που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Το διαστημικό ταξίδι της Ματούλας περιέχει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Varligali», με διασκευές και απέραντη πειρα(μα)τική διάθεση. Μετά από συμμετοχές σε περιοδείες πλάι στο Θανάση Παπακωνσταντίνου και μαζί με τους Burger Project, πλέον με δική της σύνθεση, έρχεται στο Βόλο για να παρουσιάσει δικές της δημιουργίες και διασκευές σε ένα χορταστικό τρίωρο πρόγραμμα.

Δίνοντας το ξεχωριστό στίγμα της βραδιάς, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι «η Μάτα και οι μουσικοί της βουτάνε στο συλλογικό ασυνείδητο, λύνουν απορίες, σαμποτάρουν φόβους, ταξιδεύουν μέσα σε μια βραδιά και μαγεύουν καρδούλες.

Ο Μπίλι το χαμομήλι στο πληκτρομπόνι, ο Moschin στο μπλιμπλιtibi και ο Ίγκι το μυρμήγκι στην παράδοση, θα σας ξεναγήσουν στα εσώτερα τους. Το αόρατο συναισθηματικό δέσιμο συντονίζει ο άρχοντας πασών των ήχων, D2 και τις περιπέτειες φωτίζει η ζέβρα του Αιγαίου. Φύλακες άγγελοι του γαλαξία, ο Τζέρι και ο Βίνι. Κωδικός απογείωσης είναι η αγάπη».

Tη βραδιά ανοίγουν οι ντόπιοι «Ζαμάν» με παραδοσιακούς έντεχνους ήχους. Tο σχήμα «Ζαμάν» επί τρία τουλάχιστον χρόνια παρουσιάζει μια έντεχνη / σμυρνέικη εκδοχή στο παραδοσιακό τραγούδι και αποτελείται από τους εξής μουσικούς:

Στέφανος Γεωργίου-βιολί, Ζήσης Γεωργαλιός-κανονάκι, Βασίλης Λεμονιάς-τσέλο,

Δημήτρης Μαμούρης-ούτι, Νίκος Μούτσελος-κρουστά, Κωνσταντίνος Γεωργίου-κρουστά, Μεγγές Κωσταντίνος- μπάσο και Λασσαδού Γεωργία φωνή.

Η τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ (μπύρα 4 ευρώ ποτό 6, φιάλη 65 ευρώ) ειδικά προσαρμοσμένες για τη βραδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 35350.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου