ΕΞΟΔΟΣ

Καυστικό χιούμορ

καυστικό-χιούμορ-29552

Το αστείρευτο χιούμορ και η καυστική σατιρική διάθεση του Χριστόφορου Ζαραλίκου πρωταγωνιστούν στην Stand Up Comedy με τίτλο «Τα γραπτά μένουν» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22.30 στην σκηνή του «Vox» που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά. Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Σε μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση, που υπάρχει όπως πάντα άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα),η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί. Στις παραστάσεις του αστείρευτου εν λόγω καλλιτέχνη, κυριαρχούν οι μοναδικές πρόζες, οι απίστευτοι αυτοσχεδιασμοί, αλλά και οι «διάλογοι» με το κοινό.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έχει ήδη διανύσει πολύ αξιόλογη διαδρομή στο χώρο της σάτιρας και της κωμωδίας. Πέρα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις συμμετείχε στις παραστάσεις «Σάτυροι Ιχνευτές», «Τα πάνω κάτω», «Δεν τρέχει τίποτα», «Οδυσσεβάχ», «Πακέτο ντε Λόρδα», «Κου κου τσα». Επίσης, συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Απαράδεκτοι», «Τρεις Χάριτες», «Γραβάτες», «Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» κ.α. Ακόμη, δούλεψε ως κειμενογράφος στα σώου «Μπράβο» και «Πες τα Μίλτο». Επιπλέον, προσφέρει και τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττισμένες σειρές.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει την περιοδεία των παραστάσεων stand up comedy ανά την Ελλάδα και παράλληλα παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Μενούνο το τηλεπαιχνίδι- show «Wipe out» στον ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210.35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου