ΕΞΟΔΟΣ

Σύγχρονη θεατρική πρόταση

σύγχρονη-θεατρική-πρόταση-39135

Κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων είναι το έργο που τιτλοφορείται «Τα παιδιά θα ’ρθούνε στις οχτώ» και θα παρουσιαστεί σήμερα στις 9.15 μμ και αύριο στις 6.30 μμ και στις 9.15 μμ στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Το νέο έργο των Δημήτρη Αποστόλου – Αλέξανδρου Ρήγα, με πρωταγωνιστές την Βασιλική Ανδρίτσου και τον Αλέξανδρο Ρήγα, περιοδεύει ανά την Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί και προς χάρη των φιλότεχνων του Βόλου. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνικά της Λίας Ασβεστά, φωτισμούς του Γιώργου Φωτόπουλου, φωτογραφίες του Θωμά Χρυσοχοίδη, κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου και βοηθός σκηνοθέτη είναι η Υακίνθη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου τα παιδιά ήταν ήρεμα στο σαλόνι τους στον Παράδεισο περιμένοντας κάποια «καλά» παιδιά όταν τελικά ήρθαν κάτι άλλα, κακά παιδιά. Ένα ζευγάρι παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, από δύο ληστές, που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους. Παράλληλα οι ίδιοι «αδειάζουν» τις ψυχές τους, αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δίαυλο, Τοπάλη και Δημητριάδος, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 2421025363, ενώ στην παράσταση ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου