ΕΞΟΔΟΣ

Χορευτική βραδιά

χορευτική-βραδιά-72192

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Souipas Palace η ετήσια παράσταση της σχολής χορού DreamDance, που εδρεύει στον Άναυρο στην οδό Αιολίδος 2 Β.

Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη: Το πρώτο μέρος έχει τίτλο “Movie Box” και αφορά ταινίες του κινηματογράφου που αγαπήσαμε. Θα παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους όλα τα τμήματα της σχολής, ενώ παράλληλα θα χορέψουν οι δάσκαλοι – συνεργάτες της σχολής, Κωνσταντίνος και Έφη Χαλντούπη, Ελένη Νάρη και Δωριάννα Δεφαράνα. Το δεύτερο μέρος της παράστασης θα είναι ένα μεγάλο oriental show, με τίτλο “Oriental Fever”, στο οποίο θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι καλλιτέχνες του είδους τόσο από άλλες πόλεις όσο και από την πόλη μας φυσικά. Μεγάλη guest artist της βραδιάς η Nelly Bellydance από τη Βιέννη. Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικό σχήμα με κρουστά, που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα με τους ρυθμούς του, το οποίο αποτελούν οι: Νίκος Μούτσελος, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Ζαφείρης Μπούκαρος και Γιώργος Χιλντεπάτογλου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6948272353 με την υπεύθυνη της σχολής, Άννα Κίτσου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου