ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο ο Μπάμπης Παπαδόπουλος

στο-βόλο-ο-μπάμπης-παπαδόπουλος-85197

Τους πολυάριθμους φίλους της μουσικής του άποψης θα συναντήσει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη 29 και αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο «Χρυσό φασόλι» που βρίσκεται στην οδό Τσαριτσάνης 7 στα Παλιά.

Οι δύο μελωδικές εμφανίσεις του δεξιοτέχνη της κιθάρας στο Βόλο, θα ξεκινήσουν από τις 18.30. Ο κορυφαίος κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες» θα παρουσιάσει κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς. Ο σημαντικός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αναπτύξει πολύ σημαντική δράση, ήταν επίσης μέλος της «Λοξής Φάλαγγας», του συγκροτήματος που συνόδευε τον αξέχαστο Νίκο Παπάζογλου στις συναυλίες του. Από τον Δεκέμβριο του 2010, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει ζωντανές εμφανίσεις με το υλικό από τους δύο προσωπικούς του δίσκους, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη ματιά της ελληνικής μουσικής, η οποία είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού ηχοχρώματος της λαϊκής μουσικής, της σύγχρονης αρμονίας και αβανγκάρντ-τζαζ αυτοσχεδιασμών.

Οι δύο εμφανίσεις που θα παρουσιάσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο Βόλο, περιλαμβάνουν κιθαριστικούς αυτοσχεδιασμούς, πάνω σε δημιουργίες που ενδιαφέρουν το μουσικόφιλο κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου