ΕΞΟΔΟΣ

Ροκ πινελιές στο Βόλο

ροκ-πινελιές-στο-βόλο-320141

Το Golden R. Festival θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή του Vox

Εξι γνωστά συγκροτήματα, τέσσερα από την Αθήνα και δύο από τον Βόλο, συμμετέχουν στο Golden Rock Festival που θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο Vox Music Stage του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, με headliners το παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης αθηναϊκό συγκρότημα των SepticFlesh.

Το φεστιβάλ αρχίζει στις 19.00 και συμμετέχουν τα συγκροτήματα : SepticFlesh (Αθήνα), Sorrowful Angels (Αθήνα), Dimlight (Αθήνα), Against The Society (Βόλος)Meden Agan (Αθήνα) και Stories To Tell (Βόλος).

Έχοντας περιοδεύσει ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τρεις ημέρες μετά τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε Βέλγιο και Γαλλία και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, το παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης αθηναϊκό συγκρότημα των SepticFlesh, επιτέλους, έρχεται και στον Βόλο και μάλιστα στο πλαίσιο του Golden R. Festival 2012 part II.

Οι Sorrowful Angels είναι το πλέον ελπιδοφόρο συγκρότημα της εγχώριας μουσικής του σκληρού ήχου σκηνής. Αυτή την περίοδο μάλιστα πραγματοποιούν περιοδεία σε ολόκληρη την χώρα, για την προώθηση του 2ου κατά σειρά full length album τους υπό τον τίτλο "Omens". Έχοντας μια πλούσια συναυλιακή εμπειρία στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Paradise Lost, Anathema, UDO κ.α. αλλά και αναμένοντας την κοινή τους εμφάνιση το ερχόμενο φθινόπωρο στο πλευρό των Moonspell, φθάνουν στον Βόλο για 3η φορά στο πλαίσιο του Golden R. Festival.

Οι Dimlight – Meden Agan είναι ένα ακόμη ελπιδοφόρο αθηναϊκό μουσικό σύνολο, το οποίο ξεχωρίζει για τα φωνητικά της χαρισματικής του τραγουδίστριας Sanna. Κατά καιρούς τους έχουμε απολαύσει ζωντανά στο πλευρό σπουδαίων συγκροτημάτων, όπως οι Destruction, Orphaned Land, The Haunted, Rage, Leaves’ Eyes κ.α. Στο Βόλο θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, όπως ακριβώς δηλαδή και οι επίσης Αθηναίοι Meden Agan, οι οποίοι ξεχωρίζουν επίσης για την εξαιρετική φωνή της Ηλιάνας.

Η αγάπη όλων όσων ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο διοργανωτικό εγχείρημα, η όρεξή τους, αλλά και η πλήρως επαγγελματική τους ενασχόληση, οδήγησαν το Golden R. Festival στην θεσμοθέτησή του, ως ένα ετήσιο δηλαδή μουσικό ελλαδικό γεγονός που καλύπτεται δημοσιογραφικά από σύσσωμο τον μουσικό Τύπο της χώρας, έντυπο και ηλεκτρονικό, συμβάλει στην πολιτισμική ανάπτυξη της περιοχής, στην διάδοση των ελευθέρων ιδεών, στην ορθή δημιουργία προτύπων για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής και φυσικά στην διαφημιστική προβολή της Μαγνησίας και του Βόλου, όπου και το φιλοξενεί.

«Με αφορμή της συμπλήρωσης των 10 ολόκληρων πρώτων ετών ζωής του και γνωρίζοντας απόλυτα τις ανάγκες καλλιτεχνών και ακροατών, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ξανά το αγαπημένο φεστιβάλ των νεανικών μουσικών συγκροτημάτων. Στόχος μας η δημιουργία ενός μουσικού διημέρου, που θα μείνει και πάλι χαραγμένο στις μνήμες όλων» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την χορηγία επικοινωνίας των e-Volos.gr, Marconi Radio 96,1 F.M., Astra TV, εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και Yes Magazine.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου