ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο αύριο η Ραλλία Χρηστίδου

στο-βόλο-αύριο-η-ραλλία-χρηστίδου-414554

Μια από τις πιο ταλαντούχες νέες ερμηνεύτριες και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, με αμέτρητες καλλιτεχνικές συνεργασίες η Ραλλία Χρηστίδου, θα συναντήσει φέτος το χειμώνα τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 22.30 πραγματοποιεί μια στάση στο Βόλο για να τραγουδήσει για τους φίλους της στο Café Santan. Η Ραλλία επιστρέφει ανανεωμένη, με αποσκευές την καινούργια δισκογραφική της δουλειά «Στην απέναντι πλευρά» αλλά και παλιότερες αγαπημένες μας μελωδίες σε ένα «ανατρεπτικό» πρόγραμμα που αποδομεί τα τραγούδια και μας καλεί να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή την αλήθεια που κρύβουν.

Παρέα με τρεις υπέροχους μουσικούς, τον Χρήστο Αλεξάκη στα keyboards και τον προγραμματισμό, τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο μπουζούκι και τον Νίκο Νταρίλα στα κρουστά, η Ραλλία μάς υπόσχεται μια βραδιά όπου η μουσική θα ενώσει τις φωνές μας στα τραγούδια και θα μας παρασύρει στο να ονειρευτούμε ξανά. Τ

ο Café Santan βρίσκεται στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στο Βόλο και για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6980 384 693 begin_of_the_skype_highlighting 6980 384 693 end_of_the_skype_highlighting.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου