ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μια αγκαλιά τραγούδια στον Βόλο

με-μια-αγκαλιά-τραγούδια-στον-βόλο-792309

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στην πόλη του Βόλου στο πλαίσιο της νέας καλοκαιρινής περιοδείας και θα εμφανιστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 21.30 στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Στη συναυλία θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Μαζί της οι μουσικοί Δημήτρης Μπαρμπαγάλας ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, ενορχήστρωση, Μιχάλης Καπηλίδης ντραμς, Βασίλης Νησόπουλος μπάσο, Γιάννης Οικονομίδης τρομπέτα, πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα, μαντολίνο, Ντίνος Χατζηιορδάνου ακορντεόν, ηχοληψία Brian Coon – Δημήτρης Σαμαράς. Φωτισμοί Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Εισιτήρια 10 ευρώ, παιδικά, ΑΜΕΑ, ανέργων, φοιτητικά (100 εισιτήρια). Η τιμή στην προπώληση είναι 13 ευρώ και 15 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα, Seven Spots (Κ.Καρτάλη 221), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη 51B με Αγ. Νικολάου), Κεχαΐδης Music Store (28ης Οκτωβριου 118Α με Δον Δαλεζίου), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά), Farine cafe boulangerie (Πολυμέρη 54 και Δημητριάδος 223 με Κουμουνδούρου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου