ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά αργεντίνικου τάνγκο

βραδιά-αργεντίνικου-τάνγκο-467563

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Νομού Μαγνησίας

Πανδαισία ήχων, εικόνων και χρωμάτων προετοιμάζει για τους τυχερούς Ελασσονίτες και τους φίλους τους, που θα παραβρεθούν φέτος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παρκ ο Σύλλογος Ελασσονιτών του Ν. Μαγνησίας. Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογος συνεργάζεται με την γνωστή Σχολή τάνγκο στην πόλη του Βόλου «DANCE ACADEMY» και την Πρεσβεία της Αργεντινής ,προκειμένου να μας ταξιδέψει από τον Όλυμπο μέχρι την άκρη του κόσμου, την Ανταρκτική και τη χώρα της Αργεντινής, όχι μόνο με τις εικόνες ,αλλά και μέσα από τον περίφημο χορό τάγκο που θα παρουσιάσουν με εντυπωσιακό τρόπο χορευτές της «DANCE ACADEMY».

Το κεντρικό θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του αργεντίνικου τάνγκο και της χώρας της Αργεντινής. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ομιλία σχετική με το τάνγκο και την ιστορία του, θα ακολουθήσει εντυπωσιακό θέαμα από τους χορευτές της Σχολής Χορού «DANCE ACADEMY» του Βόλου, προβολή βίντεο που έστειλε η Πρεσβεία της Αργεντινής και

θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για την Αργεντινή. Παράλληλα όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα γνωρίσουν μοναδικά και εξαιρετικά προϊόντα από τις πλαγιές του Ολύμπου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο.

Ο διοργανωτής Σύλλογος θα προσφέρει εξαιρετικά κρασιά Βιολογικής καλλιέργειας (κόκκινα και λευκά) από τις πλαγιές του Ολύμπου, καθώς επίσης και εκλεκτές ποικιλίες τυριών της περιοχής, ενώ θα προσφερθούν σπιτικές πίττες που παρασκευάζουν Ελασσονίτισσες του Βόλου. Εξάλλου είναι γνωστό, σε όλο τον κόσμο, ότι τα Βιολογικά κρασιά και τυριά της επαρχίας Ελασσόνας, διακρίνονται για τη μοναδική ποιότητά τους, καθώς παράγονται σε έναν ευλογημένο τόπο, όπως είναι η επαρχία Ελασσόνας και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπως είναι οι πλαγιές του παγκόσμιου μνημείου της φύσης, τον Όλυμπο.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου