ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία πολλών αστέρων

συναυλία-πολλών-αστέρων-804426

«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα δώσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique, την 6μελή μπάντα της, το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο της Νανοπουλείου Σχολής στην Τσαγκαράδα, στο Πήλιο και την οποία διοργανώνει ο τοπικός Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος.

Ο τίτλος προέρχεται από το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια», και έρχεται 7 χρόνια μετά την τελευταία προσωπική της δουλειά. Περιλαμβάνει 16 τραγούδια που «γεννήθηκαν» μέσα από τις συναντήσεις της με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες.

Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique, τους οποίους απαρτίζουν οι Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες, Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουράς, Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο, Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα και Αργύρης Διαμαντής – κρουστά.

Τιμή εισιτηρίων στην προπώληση 10 ευρώ, στο ταμείο 12 ευρώ.

Η προπώληση θα γίνεται από την Τρίτη 10/7 έως την Παρασκευή 20/7 στα παρακάτω σημεία: Βόλος Μουσικός Οίκος Κεχαϊδη, Ζαγορά Cafe-Bar «Ραδιόφωνο» the music bistrot, Άγιος Ιωάννης «Paralos» the bar experience, Μηλιές είδη δώρων «Ζούμπερο».

Στην Τσαγκαράδα η προπώληση θα γίνεται και την ημέρα της συναυλίας έως τις 14.00 στην συνοικία Αγίας Παρασκευής «Alekas House», είδη δώρων «Αμαδρυάς», συνοικία Αγίων Ταξιαρχών είδη δώρων «Μνήμες». Πληροφορίες Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας τηλέφωνο 6947131454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου