ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι «Χένσελ και Γκρέτελ»

ερχονται-οι-χένσελ-και-γκρέτελ-806791

Η παράσταση που αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους τον χειμώνα, οι «Χένσελ και Γκρέτελ» της Κάρμεν Ρουγγέρη, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, παρουσιάζεται αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου.

Για άλλη μια χρονιά η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να προσφέρουν στα παιδιά – και όχι μόνο – μια παράσταση προσεγμένη στη λεπτομέρεια φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, τα σκηνικά – κοστούμια η Χριστίνα Κουλουμπή, την κίνηση, τις χορογραφίες και τους φωτισμούς ο Πέτρος Γάλλιας, την μουσική επεξεργασία ο Αντώνης Δελαπόρτας, τους στίχους και την μουσική επιλογή ο Ανδρέας Κουλουμπής, την μουσική διδασκαλία η Λαρίσα Ερεμέγιεβα. Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Αντώνης Παπαδάκης και βοηθός ενδυματολόγου η Έρρικα Αλαμάνου.

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητική σειρά) Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ελένη Ζιώγα, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Αλέξανδρος Μαράκης – Μπούρκας, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, ‘Ελενα Μιχαλάκη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου.

Οι περιπέτειες του Χένσελ και της Γκρέτελ παρουσιάζονται σε μια παράσταση, γεμάτη χρώματα και φως, για μικρούς και μεγάλους, με έξυπνους διαλόγους γεμάτους χιούμορ, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και τραγούδια, με διαλεχτούς ηθοποιούς – τραγουδιστές, χορογραφημένη στην λεπτομέρεια και όπως πάντα, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει τους θεατές σε ονειρεμένους κόσμους.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται στο www.viva.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου