ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση στην Αλλη Μεριά

θεατρική-παράσταση-στην-αλλη-μεριά-808826

Την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… γάμος στο νησί» του Νίκου Ταμάσιου παρουσιάζει η Ομάδα Θεάτρου & Τεχνών «Αντίσκηνο Junior» σε διασκευή του κλασσικού έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Το έργο παρουσιάζεται στο θέατρο Κυλινδρά στις 29 και 30 Ιουνίου, στις 21.30, με είσοδο δωρεάν.

Το έργο διαδραματίζεται σε μια παραλιακή ταβέρνα, αυτή του κυρ Ζήκου. Μια παλιά έχθρα μεταξύ σε δυο οικογένειες του νησιού, αυτή των Μοντέγων και των Καπουλέτων δεν αφήνει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα να εξωτερικευόσουν των έρωτά τους. Τι θα γίνει όμως όταν ο πατέρας της Ιουλιέτας φέρει στο νησί έναν Ευρωπαίο γαμπρό για να την παντρέψει;… Ο Ρωμαίος θα κλέψει την καλή του;… Ή μήπως θα φαρμακωθούν σαν αυτούς του Σαίξπηρ;… Για όλα αυτά θα μας ενημερώσει σε απευθείας σύνδεση η δημοσιογράφος Μπέτυ Χρυσόβολου, που καταφθάνει στο νησί για να καλύψει το γεγονός.

Πρωταγωνιστούν οι: Βαγγέλης Κατσαδωράκης, Παναγιώτης Ψιλιώτης, Φίλιππος Κατσαδωράκης, Ειρήνη Θεοδώρου, Δημήτρης Θεοδώρου, Γιάννης Βλάχος, Ελευθερία Μπουγά, Εύα Μπουγά, Μαρία Ψιλιώτη, Ανθή Ψαρρού.

Την σκηνοθεσία και την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά – κοστούμια ο Απόστολος Ντέρτσας. Παραγωγή Αντίσκηνο 2018 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλλης Μεριάς «Κυλινδράς 2018».

Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου