ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδικό μήνυμα αλληλεγγύης

μελωδικό-μήνυμα-αλληλεγγύης-8485

«Οσα αγα… πάμε» δίνουν το στίγμα της μουσικής διαδρομής που ακολουθεί ο Βολιώτης ερμηνευτής Απόστολος Γκίκας, στη συναυλία που διοργανώνεται την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 21.15 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» και διαπνέεται από κοινωνικά μηνύματα.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την ενίσχυση δύο συλλόγων, της Ενωσης εικαστικών ΛΑΝΑΣΣΑ και την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου.

Οι συντελεστές της συγκεκριμένης μουσικής διοργάνωσης παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου στο «Λαβάρ καφέ», απευθύνοντας κάλεσμα στην τοπική κοινωνία, να υποστηρίξει την προσπάθεια.

Ο Απόστολος Γκίκας ανέφερε ότι στόχος της παραπάνω συναυλίας είναι να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ο νεοσύστατος σύλλογος ΛΑΝΑΣΣΑ που αγκαλιάζει τους απανταχού καρκινοπαθείς, αλλά και να υπογραμμιστεί, ταυτόχρονα, το έργο της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, που έχει τα χαρακτηριστικά 3D συναυλίας, εμπλουτίζεται από γραφικά, τα οποία θα πλαισιώσουν οπτικά το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Το σώου και η ερμηνεία ελληνικών αλλά και διεθνών επιτυχιών δίνουν το στίγμα της μουσικής βραδιάς ευαισθησίας και αλληλεγγύης, που αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό. Πέντε μουσικοί αλλά και χορευτές της σχολής χορού της Νίκη Κρίτσλοου, πλαισιώνουν τον Απόστολο Γκίκα και συνθέτουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παίρνοντας τον λόγο, η Ελένη Ζαχαριάδου αναφέρθηκε στον νεοσύστατο σύλλογο που γεφυρώνει το πνεύμα προσφοράς και αποτελεί στήριγμα για καρκινοπαθείς αλλά και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο. Εικαστικοί και καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του συλλόγου ΛΑΝΑΣΣΑ, με στόχο να προσφέρουν χαμόγελο και ελπίδα σε όσους δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Μιλώντας εκ μέρους της Κουζίνας Αλληλεγγύης, η Αγγελική Ιωαννίτη ευχαρίστησε τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση της αίθουσας, και κάλεσε την τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθεια.

Η τιμή εισόδου στη συναυλία είναι 10 ευρώ, η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στον Μουσικό Οίκο «Κεχαΐδη» (28ης Οκτωβρίου 118), ενώ μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι το café – boulangerie «Farine».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου