ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται οι «Skelters» στο «Cafe Santan»

ερχονται-οι-skelters-στο-cafe-santan-48033

Οι «The Skelters», μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, επιστρέφουν για μια ακόμη φορά στον Βόλο, για να εμφανιστούν στη σκηνή του «Cafe Santan» την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 22.00.

Με κομμάτια από τον δίσκο τους «Explain To Me», τον πρόσφατο δίσκο τους «Revive» καθώς και covers σε The Beatles, John Lennon, U2, Queen, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Doors, Dire Straits, Tom Petty, Eric Clapton, ’50s, ’60s, ’70s, 80’s κ.α., σε ένα άκρως δυναμικό Rock ’n Roll show.

Οι «Skelters» είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles «Helter Skelter».

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (κιθάρα, φωνητικά, πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, κρουστά, φωνητικά, πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (κιθάρα, φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (μπάσο).

Οι «Skelters» έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 2000 εμφανίσεις σε όλες τις σκηνές της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.ά.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno(Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.ά.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεών τους είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία. Είσοδος ελεύθερη στη μουσική βραδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου